Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Σεπτεμβρίου 2020

Ήττα ντροπής, πλήρωσε το rotation! (2014)

Σαν σήμερα στις 25/9/2014, την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Απόλλωνα Πόντου, σε παιχνίδι που έγινε στο Καυτανζόγλειο, για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος ...

Ο ΠΑΟΚ παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, στα πλαίσια του rotation που έκανε ο Αναστασιάδης και ξεκίνησε σε ένα 4-3-3 με τους: 

Γιακουμή κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου, Τζιόλη, Ποζατζίδη, Σπυρόπουλο, στην άμυνα, Σαββίδη, Μάρτενς, Γκολάσα στη μεσία γραμμή, Κουλούρη, Παπαδόπουλο και Πόζογλου στην επίθεση...
Μιλάμε για μια 11άδα τελείως διαφοροποιημένη σε σχέση με αυτήν που παίζει στα ματς του πρωταθλήματος ως τώρα, η οποία στο πρώτο 45λεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεχόμενη γκολ από τον Ευσταθίου σε ένα διάστημα που ο Δικέφαλος είχε ανούσια κατοχή της μπάλας. 

Οι παίκτες μας έκαναν πολλά λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ουσιαστικά δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, με εξαίρεση μια δυο μικροευκαιρίες. 

Η ομάδα απέναντι στην άμυνα του Απόλλωνα δεν είχε λύσεις και πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς να απειλεί, παίζοντας προβλέψιμα... 

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Καλαμαριάς δεν έχει δώσει επίσημο ματς ως τώρα, αυτό ήταν το πρώτο της... Φλύαρο παιχνίδι, χωρίς ουσία, με την δεξιά πτέρυγα να μην συμμετέχει στο δημιουργικό κομμάτι, έφεραν τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη μπήκαν στο ματς Αθανασιάδης – Τζανδάρης, στις θέσεις των Πόζογλου – Σαββίδη. Στο 61ο λεπτό ο Αθανασιάδης με κεφαλιά πήγε να κρεμάσει τον Βρονταρά, με τον τελευταίο να προλαβαίνει με υπερένταση και να αποκρούει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ στο ματς. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν μπλοκαρισμένος, δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή των τυπικά γηπεδούχων και όσο περνούσε η ώρα, η Καλαμαριά πάλευε με νύχια και με δόντια για να κρατήσει την πολύτιμη νίκη, κάτι που τελικά κατάφερε. 

Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών στα ματς με Γιάννινα και Κέρκυρα αν ήθελε να μην πέσει θύμα αποκλεισμού από τη συνέχεια της διοργάνωσης... 

Οι συνθέσεις: 

Απόλλων Πόντου: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτίν, Βαγγελόπουλος, Ακασού (53' Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66' Σουλίδης), Γκέσιος (77' Αναστασίου). 

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Τζιόλης, Ποζατζίδης (75' Σκόνδρας), Σπυρόπουλος, Σαββίδης (52' Σαββίδης), Μάρτενς, Γκολάσα, Κουλούρης, Παπαδόπουλος και Πόζογλου (52' Αθανασιάδης). 

............................................................. 

Ο Αστέριος Γιακουμής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Απόλλωνα Πόντου... 
Διαβάστε τα όσα είπε:

"Σήμερα χάσαμε δίκαια και αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν παίξαμε έξυπνα για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Όσοι παίξαμε σήμερα θα πρέπει να προβληματιστούμε για το τι έφταιξε και χάσαμε από μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Σίγουρα δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. 

Δεν υπολογίσαμε όμως το γεγονός ότι οι ομάδες μικρότερης κατηγορίας όταν αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τα δίνουν όλα για να αποδείξουν την αξία τους. Αυτό νομίζω πως έγινε σήμερα. Πρέπει όλοι να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Και σίγουρα όλοι έχουμε πάρει τις ευκαιρίες μας". 

Όσο για τη συνέχεια: "Θέλουμε να κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια, με ΟΦΗ στην Τούμπα και την Γκινγκάμπ στη Γαλλία. Η σημερινή ήττα να γίνει μάθημα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς". 

…………………………………………. 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν -μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα - φανερά στεναχωρημένος τόσο από την απόδοση όσο και την ήττα του Δικεφάλου ... 
Διαβάστε τα όσα δήλωσε: 

Για το παιχνίδι ανέφερε: "Πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καλαμαριά που έπαιξε δυνατά και αποφασιστικά και πήρε τη νίκη. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. "Ψηλώσαμε" σαν ομάδα, δεν τρέξαμε, δεν βάλαμε τα πόδια μας μέσα στις φάσεις όπως θα έπρεπε. 

Η σημερινή είναι πολύ άσχημη μέρα για όλους μας. Ελπίζω να βγει κάτι θετικό από τη σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ. Για μένα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κάνεις αυτά που απαιτούνται. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν έγινε τίποτα στο γήπεδο. Θα το συζητήσουμε στα αποδυτήρια με τα παιδιά". 

Για την άποψη που διαμόρφωσε για κάποιους παίκτες, τόνισε: "Ούτε "σκοτώνω" κανένα, αλλά ούτε και υπερθεματίζω κάποιους. Σήμερα είχαν την ευκαιρία και την κλότσησαν. Μπορούσαν να αποδείξουν ότι μπορούν και πρέπει να παίζουν. Ελπίζω να βρουν και άλλη ευκαιρία. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Στεναχωριέμαι πιο πολύ από αυτούς για την ήττα. Δεν τους έχω δει σε χειρότερη κατάσταση από ότι είναι τώρα, ούτε καν σε προπόνηση". 

Τέλος αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε κατά καιρούς σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: "Δεν έχω καμιά πρόθεση να μειώσω κανέναν με την έκφραση "καραγκιοζλίκια". Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ούτε το εννοούσα ότι σκέφτηκα να απαξιώσω κανέναν. Ζητώ συγγνώμη λοιπόν..." 

………………………………………………… 

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Εγιάλ Γκολάσα μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πόντου... 
"Δεν τα πήγαμε καλά. Μπορεί να παίζαμε με ομάδα μικρότερης κατηγορίας, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Προσπαθήσαμε να "ανοίξουμε" τον αντίπαλο παίζοντας από τα πλάγια, όμως δεν τα καταφέραμε. Πιτσύω πως θα κερδίσουμε τα άλλα δυο παιχνίδια στο Κύπελλο και δεν θα έχουμε πρόβλημα για να περάσουμε. Αυτό που έγινε σήμερα δεν θα επαναληφθεί".

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητάς του τόνισε: "Δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Σίγουρα μου λείπουν παιχνίδια. Σιγά – σιγά πιστεύω πως θα βρω τον εαυτό μου. Είναι θέμα χρόνου να δείξω άλλα στοιχεία και να βοηθήσω την ομάδα μου". 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4