Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Σεπτεμβρίου 2020

Προβλημάτισε στο φιλικό στον Κολινδρό (1992)

Σαν σήμερα στις 24/9/1992, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας την Αναγέννηση Κολινδρού και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1992-1993 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν παιχτεί οι πρώτες τρεις αγωνιστικές του …

Η εμφάνιση του Δικεφάλου που είχε τον Λιούμπομιρ Πέτροβιτς στον πάγκο του, αλλά και πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες στη σύνθεσή του, ήταν κάτω του μετρίου και απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο έμεινε στο 1-1. 

Το σκορ άνοιξε στο 36’ ο Καλογερόπουλος, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 
 
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η καλή παρουσία των Πλίτση, Αναστασιάδη, Δερμιτζάκη οι οποίοι προερχόταν από τραυματισμό! 
 
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος (Πιστόλας), Πλίτσης, Τουρσουνίδης Ζ., Φιδάνης, Χιονάς (Σαββίδης), Απτίδης Δ., Απτίδης Θ., Καλογερόπουλος (Χριστόπουλος), Μπεκρίδης (Μαϊκόπουλος), Αναστασιάδης, Δερμιτζάκης.

* Τη σεζόν 1992-1993 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, έχοντας 17 νίκες - 6 ισοπαλίες - 11 ήττες. Συγκέντρωσε 57 βαθμούς με τέρματα 52-38. 

* Η σεζόν ξεκίνησε με τον Λιούμπομιρ Πέτροβιτς (19 ματς), ακολούθησε ο Νίκος Ζαλίκας (1 ματς) και τη σκυτάλη πήρε μέχρι το τέλος ο Όλεγκ Μπλαχίν για 14 παιχνίδια... 

* Η χρονιά σημαδεύτηκε από τα αλήστου μνήμης επεισόδια με την Παρί Σεν Ζερμέν, που έφεραν πολύ βαριά τιμωρία για τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να είναι πυρ και μανία με τον συγχωρεμένο τότε πρόεδρο, Θωμά Βουλινό! 

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1992-1993. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4