Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Σεπτεμβρίου 2020

Οπαδοί στην προπόνηση (2009)

Σαν σήμερα στις 29/9/2009, εκατό και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν... φιλική επίσκεψη στους παίκτες της ομάδας, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής … 

Οι φίλαθλοι του «δικέφαλου» ζήτησαν από τον Φερνάντο Σάντος να διακόψει την προπόνηση γιατί ήθελαν να μιλήσουν στον ίδιο αλλά και στους ποδοσφαιριστές! 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε δεκτό το αίτημα των φίλων της ομάδας και συγκέντρωσε τους παίκτες του. Οι οπαδοί, χωρίς να προκαλέσουν το ιδιαίτερο πρόβλημα, εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στο πρωτάθλημα και ζήτησαν από τον Σάντος και τους ποδοσφαιριστές να βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια. 

Μάλιστα κάποιος από τους φίλους της ομάδας που γνώριζε πορτογαλικά, μετέφερε στον Σάντος κάποια πράματα για τα οποία υπήρξε προσυνεννόηση μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ. Του είπε πως πρέπει να αλλάξει το κλίμα, οι παίκτες να παίζουν με πάθος, να μην υπάρχουν περαιτέρω απώλειες βαθμών και από εδώ και πέρα να παίζουν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη σε κάθε ματς. 

Μεταξύ των άλλων, είπαν στους παίκτες: «Βρείτε τα και κάντε μία νέα αρχή. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζουμε ότι και να συμβεί. Αλλά πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να καταλάβετε σε ποια ομάδα βρίσκεστε και πως πρέπει άμεσα να γυρίσετε τούμπα το άσχημο σερί και να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στις νίκες». 

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία των φιλάθλων αποχώρησε «αθόρυβα» και η προπόνηση συνεχίστηκε κανονικά. Είχε όμως πολύ μικρότερη διάρκεια, καθώς κράτησε ένα 20λεπτο...

Η αρχική εικόνα είναι από την ασπρόμαυρη κερκίδα στις 13/9/2009 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4