Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Αυγούστου 2017

Φιλική ήττα ΚΑΙ στην Καστοριά (2007)

Σαν σήμερα στις 12/8/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2007-2008 … 

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, παρά τη δυναμική παρουσία των οπαδών του στην κερκίδα, ηττήθηκε με 3-2 από τους γηπεδούχους, δείχνοντας αμυντικά μια κάκιστη εικόνα. 

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τους Σάλμον (θλάση), Άλαν (διάστρεμμα), Γλύκο (θλάση), Βασίλη Λάκη (διάταση έσω πλαγίου από χτύπημα στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό), καθώς και χωρίς τους Ουντέζε και Τοχούρογλου. 

Ο Παράσχος ξεκίνησε με ένα 4-4-2, ένα σύστημα το οποίο φώναζε και στους έχοντας προβλήματα με την ακοή τους, ότι ο ΠΑΟΚ με εκείνο το ρόστερ δεν μπορούσε να το παίξει με τίποτε! 

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Σοπόφ και στο 32’ έγινε το 2-0 από τον Γκεμετζίεφ, μετά από τραγικό λάθος των Μπαλάφα – Χαραλάμπους.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Παράσχος το γύρισε σε 4-2-3-1 και στο 56΄ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που μείωσε σε 2-1. 

Στο 81' ο Χριστοδουλόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Αργυρόπουλος, όμως στο 90’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε ένα γκολ με τον Στεφανίδη, μετά από λάθος του Μπαλάφα. 

Δευτερόλεπτα αργότερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, όμως το σουτ του Τόνι Γκονζάλες πέρασε άουτ! 

Οι συνθέσεις: 

Καστοριά: Βασιλειάδης, Χασιώτης, Ιασωνίδης (82' παίκτης υπό δοκιμή), Γισγάκης (64' Μωραΐτης), Ραπτόπουλος Μπρέγκου (55' Χατζής), Φοινικόπουλος, Σόποφ (71' Στεφανίδης), Κομιένοβιτς (82' Κόντος), Σικαλόπουλος, Κεμετζίεφ. 

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ (46' Κυριακίδης), Αραμπατζής (46' Μελίσσης), Μπαλάφας, Χαραλάμπους, Σνάουτσνερ, Βαγγελής (83' Ορφανός), Ηλιάδης (46' Μουμίν), Κωνσταντινίδης (66' Αθανασιάδης), Γεωργιάδης (63' Μπαϊάνο), Βρύζας, Χριστοδουλόπουλος.  
 
Διαιτητές: Αργυρόπουλος Β. (Καστοριάς), με βοηθούς τους κ. Στυλιαδη Δ. (Καστοριάς)-Δημητριάδη Ι. (Καστοριάς).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4