Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Αυγούστου 2020

Φιλική νίκη στην Φλώρινα, με δύο ενδεκάδες (1971)

Σαν σήμερα στις 20/8/1971, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Φλώρινα την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1971-1972 … 

Ο Δικέφαλος με τον Λες Σάνον στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 2-1, παρατάσσοντας τη βασική ενδεκάδα στο α’ ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη προχώρησε σε πολλές αλλαγές. 

Στο πρώτο ημίχρονο αν και αγωνίστηκαν οι βασικοί μας παίκτες το σκορ παρέμεινε στο 0-0, για να έρθει στο 49’ ο Τσακιρόπουλος να δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. 

Η Φλώρινα ισοφάρισε στο 75’ με τον Εμμανουηλίδη, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 στο 85’ ο Καραμήτσος. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Μπαρμπούτης, Σαράφης, Κούδας, Καλλιφούλης, Καραμήτσος, Τσακιρόπουλος και από τη Φλώρινα οι Κακιούσης, Καρατζόπουλος, Κωσταμελίδης, Κωνσταντινόπουλος.

Οι συνθέσεις: 

Φλώρινα: Λαζαρίδης (46’ Αντωνίου), Τσαλαγιώργος, Δαϊρεντζής (35’ Εμμανουηλίδης), Κακιούσης, Καρατζόπουλος, Φαρμακιώτης, Γίτσης, Τσολάκης, Ευαγγέλου (57’ Καρράς), Κωσταμελίδης, Κωνσταντόπουλος (53’ Παπαδόπουλος). 

ΠΑΟΚ: Χατζηιωάννου, Γούναρης (46’ Παπαχρηστούδης), Χατζηκαπετάνης (46’ Καλλιφούλης), Μπαρμπούτης, Χατζηαντωνίου (46’ Ιωσηφίδης), Τερζανίδης (46’ Λάζος), Σαράφης (46’ Καραμήτσος), Κούδας (46’ Μαντζουράκης), Ασλανίδης (46’ Αναστασιάδης), Αποστολίδης (46’ Τσακιρόπουλος), Πουλασιχίδης (46’ Ντένης).

Ο αείμνηστος προπονητής του ΠΑΟΚ, Λες Σάνον, μετά το τέλος του φιλικού δήλωσε: 

«Οι αγώνες αυτοί είναι για την ομάδα αγώνες προπονήσεων και αποβλέπουν στην εφαρμογή των διδαχθέντων. Παρά το γεγονός ότι κάθε ομάδα επιδιώκει να κερδίσει τον αγώνα και να επιτύχει σκορ, για μένα αυτά τώρα δεν έχουν τόση σημασία, όσο η δουλειά που πρέπει να γίνει. 

Πρέπει να ξεχωρίσουμε το παιχνίδι σε δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε η αντιπροσωπευτική ομάδα για να διαπιστώσω αν οι παίκτες έχουν αφομοιώσει όσα τους έχω διδάξει. Διαπίστωσα ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί και έχει πολλή συνοχή. Χρειάζεται όμως πολλή δουλειά για την προετοιμασία της. Από τη δεύτερη ομάδα, την οποία χρησιμοποίησα στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί όσοι χρησιμοποιήθηκαν ήταν αρκετά καλοί. 

Οπωσδήποτε είναι ανάγκη να μάθουν πολλά ακόμη και αν δείξουν τη θέληση που επιβάλλεται, πιστεύω πως θα πετύχουν αυτό που επιδιώκουμε. Έδειξαν όλοι ικανότητες. Είναι βέβαια μικροί ακόμη, με εντατική όμως προετοιμασία πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Φλώρινας για την ευκαιρία που μου έδωσε να δοκιμάσω τους παίκτες μου. Παρουσίασε αναμφίβολα μια πολύ καλή ομάδα με καλό υλικό. Τους εύχομαι επιτυχία στο πρωτάθλημα».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4