Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Αυγούστου 2020

Φιλική ήττα στην Καβάλα (1968)

Σαν σήμερα στις 25/8/1968, ο ΠΑΟΚ έδωσε φιλικό παιχνίδι στην Καβάλα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα ...

Ένα παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της μεταγραφής του Δημήτρη Παρίδη στον Δικέφαλο και μάλιστα αυτό ήταν το δεύτερο από τα δύο παιχνίδια που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων, στο πλαίσιο εκείνης της μεταγραφής.

Είχε προηγηθεί στις 18/8/1968 το ματς που έγινε στην Τούμπα και στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-1.

Για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Παρίδη στην Τούμπα, εκτός από χρήματα, ο ΠΑΟΚ είχε παραχωρήσει στην Καβάλα τους Μαχαιρίδη, Χαραλαμπίδη και Τάτση.

Στον αγώνα που έγινε σαν σήμερα 25/8, ήταν η σειρά της Καβάλας να πάρει τη νίκη και μάλιστα με 3-1, σε μια αναμέτρηση που έγινε μπροστά σε περισσότερους από 5.000 θεατές!

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τους Σαράφη - Κούδα, αλλά αυτό δεν αποτελούσε δικαιολογία για την εικόνα που παρουσίασε απέναντι σε μια ομάδα που εκείνη τη μέρα ήταν εξαιρετική!

Το σκορ άνοιξε στο 11', όταν μετά από συνδυασμό Αβραμίδη - Καραμπετάκη, η μπάλα έφτασε στον Μπαρμπαλέξη που με κοντινό σουτ σημείωσε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι στο 33' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαχαιρίδη από τον Σαββουλίδη, χωρίς ο διαιτητής Αγγελίδης να το καταλογίσει.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 48' με τον Παρίδη, μετά από συνδυασμό του σκόρερ με τον Λάζο.

Στο 79' ο Μαχαιρίδης έγραψε το 2-1, για να έρθει στο 85' ο Καραμπετάκης να διαμορφώσει το τελικό 3-1 με δυνατό μακρινό σουτ.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα: Μασμανίδης (Χατζηαφιώνης), Ιωαννίδης (Γιαλαμπάκης), Μπλέκος, Τάτσης, Τσεντεμεΐδης, Καραμπετάκης, Αβραμίδης, Πάτσας, Μαχαιρίδης, Χαραμπίδης, Μπαρμπαλέξης.

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης (Χονδροματίδης), Μήτρακας, Φουντουκίδης, Μακρής, Θεοφανίδης, Σιάντσης, Λάζος, Αφεντουλίδης, Ασλανίδης, Παρίδης, Τερζανίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4