Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Ιουλίου 2020

Νίκη στο φιλικό με Τσέρνο Μόρε (2002)

Σαν σήμερα στις 19/7/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί ιταλικού εδάφους την βουλγαρική ομάδα Τσέρνο Μόρε (PFC Cherno More Varna) την οποία κέρδισε με 3-0 …
 
Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, ήταν καλύτερος της αντιπάλου του και έφτασε στη νίκη, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Κουτσόπουλος στο 35' με πλασέ, Σαλπιγγίδης στο 77' και Φουτσίνι στο 84' με διπλή προσπάθεια, μετά από συνεργασία Ζαβαντία - Φοφανά.
Οι συνιέσεις: 
 
ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Ζαβαντίας,  Νάστος (46' Κισκαμπάνης), Χασιώτης (88' Νάστος), Αμπονσά (46' Σκαρντίνα), Καφές (46' Κουκιέλκα), Κουτσόπουλος (46' Κούτσης), Σπάσιτς (46' Φουτσίνι), Οκκάς (46' Σαλπιγγίδης), Φρούσος (46' Γεωργιάδης), Καραδήμος (46' Φοφανά).
 
Τσέρνο Μόρε: Πετρόφ, Ζαφείροφ (46' Στογιάνοφ), Κάμπα, Κουτσούκοφ, Γκρόσερ, Γερασίμοφ, Μίρτσεφ (46' ΄Ιλιεφ),  Ντόμπερφ, Μποντόροφ, Γιουρούνοφ, Ζέκοφ (46' Μπέτοφ).
Εκείνες τις μέρες αναμενόταν να ανακοινωθεί στον Ιφεάνι Ουντέζε η τιμωρία για το παράπτωμά του. Ο Νιγηριανός παραβίασε την άδεια που του χορηγήθηκε.

Απολογήθηκε και περιμένει, ελπίζοντας ότι θα κληθεί να πληρώσει μόνο πρόστιμο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία έστω και με καθυστέρηση. Η εισήγηση του Αναστασιάδη ήταν κάθετη: Πρόστιμο και διακοπή συμβολαίου.
Στάσιμο παρέμεινε το θέμα του Σαΐντ Σίμπα, καθώς υπήρχε σημαντική διαφορά στο οικονομικό κι οι προσπάθειες του Γιώργου Μπατατούδη εστιαζόταν στην εξεύρεση ρευστού. Μία λύση θα ήταν η εξεύρεση χορηγού για την φανέλα, αλλά η αναζήτηση δεν έφερε αποτελέσματα. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4