Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Μαΐου 2020

Φιλικό στην Καβάλα με το Βυζάντιο (1994)

Σαν σήμερα στις 12/5/1994, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Κοκκινόχωμα Καβάλας την ερασιτεχνική ομάδα Βυζάντιο και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1993-1994 είχε ήδη ολοκληρωθεί …

Ο Δικέφαλος με τον Σταύρο Σαράφη στον πάγκο του, έδωσε εκείνες τις μέρες του Μαΐου, σειρά φιλικών αγώνων με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας, στοχεύοντας στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ. 

Τα φιλικά αυτά παιχνίδια ζήτησε να γίνουν ο Ολλανδός τεχνικός Άρι Χάαν ο οποίος είχε συμφωνήσει στο μεταξύ με τη διοίκηση για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, ώστε ο Σαράφης να του παραδώσει στη συνέχεια μια αναλυτική έκθεση για να ενημερωθεί για το υπάρχον υλικό της ομάδας. 

Στο φιλικό με το Βυζάντιο, ο ΠΑΟΚ όπως αναμενόταν επικράτησε εύκολα με 0-10, έχοντας σκόρερς τους Αντώνα (3), Καρασαββίδη, Βολτέζο με κεφαλιά, Καπετανόπουλο, Καλφαδόπουλο, Μπορμοπόκη, Ζαγοράκη, Τσουσίλα. 

Η ομάδα αγωνίστηκε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Βολτέζος, Παναγιωτίδης, Καπετανόπουλος, Μαλιούφας, Χάβος, Λαγωνίδης, Αντώνας, Τουρσουνίδης, Καρασαββίδης, Τσαουσίλα.

Έπαιξαν ακόμη οι: Πουρλιοτόπουλος, Καλφαδόπουλος, Γιουκούδης, Ηλιάδης, Ζαγοράκης, Πλίτσης, Μπορμπόκης, Σκουλής, Βλάχος, Μακρίδης, Λουκάς.

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1993-1994.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4