Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Μαΐου 2020

Φιλική νίκη υπό το βλέμμα του Άρι Χάαν (1994)

Σαν σήμερα στις 16/5/1994, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Καλαμαριά τον Απόλλωνα και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1993-1994 είχε ολοκληρωθεί στις 24/4 …

Ο Δικέφαλος με τον Σταύρο Σαράφη στον πάγκο του και τον Άρι Χάαν στην κερκίδα, πήρε τη νίκη με 0-3, με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που σε λίγες μέρες θα αναλάμβανε να προπονήσει! 

Ο Χάαν μιλώντας για την εικόνα της νέας του ομάδας, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Το πρώτο που έχω να πω είναι ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ιδιαίτερα μερικοί παίκτες πρέπει να δουλέψουν επίπονα και σε βάθος. 

Αν θέλεις να κάνεις μια καλή ομάδα χρειάζεται πάνω από όλα καλή και πολλή προπόνηση. Και αν βέβαια θέλεις να κάνεις ακόμη καλύτερη ομάδα, εκτός από τους παλιούς παίκτες, χρειάζονται και νέοι, καλύτεροι.» 

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει ολόκληρο σχεδόν το ρόστερ της ομάδας (20 παίκτες), εκτός του Αλεξίου, του Ζαγοράκη και του Τσαουσίλα. 

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ρωτούσε διάφορα, για την ηλικία του Μπορμπόκη, τον τραυματισμό του Τουρσουνίδη από τον οποίον ο παίκτης ήταν ακόμη επηρεασμένος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο τερματοφύλακες (Μιχόπουλος, Πουρλιοτόπουλος) και κυρίως για τον Κώστα Λαγωνίδη που τον εντυπωσίασε! 

Τα γκολ του ΠΑΟΚ τα σημείωσαν οι Γιουκούδης στο 15’, Λαγωνίδης στο 25’ και Μπορμπόκης στο 75’. 

Οι συνθέσεις: 

Απόλλων: Τζιόλας (Χολόπουλος), Νάκος (Χολίδης), Σαμολαδάς, Μουρατίδης (Κάκογλου), Γρηγοριάδης (Ανθουλάκης), Διγκόζης, Σαμαράς (Δερμιτζόγλου), Σαβίσεβιτς (Πετρίδης), Παντελής (Καρακασίδης), Τσέκος (Γκέκας), Νόλης (Μπαλτίδης).

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος (Πουρλιοτόπουλος), Παναγιωτίδης (Ηλιάδης), Καπετανόπουλος (Καλφαδόπουλος), Μαλιούφας (Βολτέζος), Λαγωνίδης, Γιουκούδης (Πλίτσης), Χάβος (Ζέρβας), Οικονομίδης (Δερμιτζάκης), Λούχοβι (Μπορμπόκης), Τουρσουνίδης, Καρασαββίδης (Αντώνας).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4