Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Μαΐου 2020

Χορταστικό θέαμα σε φιλικό στις Σέρρες (1987)

Σαν σήμερα στις 10/5/1987, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στις Σέρρες την ομάδα Σέρρες ’85 και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1986-1987 ήταν προς το τελείωμά του, καθώς απέμεναν μόνο τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί …

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του εκμεταλλεύτηκε την 15νθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος, βρέθηκε στις Σέρρες και έδωσε το φιλικό παιχνίδι στο οποίο επικράτησε εύκολα με 3-6. 

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-4 και 1-6, για αν μειώσουν οι γηπεδούχοι τελικά σε 3-6, περιορίζοντας την ήττα τους σε αξιοπρεπή επίπεδα. 

Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Αλεξανδρίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπορμπόκη, για να γίνει το 0-2 στο 27’ με κεφαλιά του Γιούρισιτς μετά από σέντρα του Αλεξανδρίδη. 

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαλιούφας σέντραρε και ο Καραγεωργίου σημείωσε το 0-3, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 41’ μετά από σέντρα του Αλεξανδρίδη να γράψει το 0-4. 

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43’ με τον Σάββα και στο 44’ η κεφαλιά του Μπανιώτη σταμάτησε στο δοκάρι για να έρθει στη συνέχεια ο Ιορδανίδης με κοντινή κεφαλιά να πετύχει το 1-5. 

Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Γάδου. 

Στο 67’ ο Καραγεωργίου σημείωσε το 1-6, φτάνοντας στα τρία τα προσωπικά του τέρματα. Στο 70’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρρά. 

Το εκτέλεσε ο Κουρουκερέζης μειώνοντας σε 2-6, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-6 στο 77’ μετά από ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Αλαβάντας, Παπαϊωάννου, Καραγεωργίου, Αλεξανδρίδης και από τη Σερραϊκή ομάδα οι Παΐρας, Σάββας, Κουρουκερέζης. 

Οι συνθέσεις: 

Σέρρες ’85: Καριώτης (46’ Ταρασούλης), Ιακωβίδης, Στεφανής, Παΐρας, Κλεπούσναλης, Κετεκίδης, Πύργος (65’ Δάκος), Δημητρίου (37’ Παπαδόπουλος), Γιαννάκης (65’ Πανταζής), Κουρουκερέζης, Σάββας. 

ΠΑΟΚ: Τερζής, Τσουρέλας, Αλαβάντας, Γιούρισιτς (46’ Μαυρομάτης), Μπανιώτης (46’ Ψαρράς), Καραγεωργίου, Μπορμπόκης (37’ Ιορδανίδης), Μαλιούφας (66’ Μήτογλου), Αλεξανδρίδης, Παπαϊωάννου, Βασιλάκος. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4