Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Απριλίου 2020

Φιλική νίκη επί του Ηρακλή (1996)

Σαν σήμερα στις 20/4/1996, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Ηρακλή και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1995-1996 πλησίαζε στο τέλος, καθώς είχαν παιχτεί είκοσι οχτώ αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με τον Σουηδό τεχνικό Γκίντερ Μπένγκστον στον πάγκο του (είχε διαδεχτεί πρόσφατα τον Μιχάλη Μπέλλη), πήρε τη νίκη με 2-1, μπροστά σε ελάχιστους θεατές. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Ζουμπούλης με ωραία κεφαλιά – ψαράκι και με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Τεβεκέλη. 

Στο 80’ ο Αντώνας διπλασίασε τα γκολ της ομάδας μας, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1 στο επόμενο λεπτό από τον Παπαδόπουλο. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Γιουκούδης, Αλεξίου (75’ Βολτέζος), Ζαφειρίου, Καπετανόπουλος (88’ Άλεξιτς), Τσαλουχίδης, Κουμαρόπουλος (60’ Παναγιωτίδης), Χάβος, Φαν Χαμ (75’ Τουρσουνίδης), Αντώνας, Ζουμπούλης (68’ Νόλης) 

* Εκείνη τη χρονιά είχαμε τη μεγαλύτερη παρέλαση προπονητών από τον πάγκο μας που ήταν κυριολεκτικά ηλεκτρικός! Ξεκίνησε ο Άρι Χάαν (5 ματς) και ακολούθησαν οι: Σαράφης (6 ματς), Κοκότοβιτς (8 ματς), Μπέλλης (9 ματς), Μπένγκτσον (6 ματς). Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση με τους προπονητές να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα! 

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1995-1996 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4