Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Απριλίου 2020

Φιλικό διπλό στον Σταυρό (1994)

Σαν σήμερα στις 28/4/1994, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στον Σταυρό την τοπική ομάδα ΠΑΟΚ Σταυρού και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1993-1994 είχε ολοκληρωθεί τέσσερις μέρες πριν …

Ο Δικέφαλος με τον Σταύρο Σαράφη στον πάγκο του, σε ένα κατάμεστο γήπεδο πήρε τη νίκη με 0-5, ικανοποιώντας με την απόδοσή του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι πάντως σε έναν αδύναμο αντίπαλο. 

Ο Σαράφης στο παιχνίδι αυτό δε χρησιμοποίησε τους τραυματίες Λούχοβι, Λαγωνίδη, Μπορμπόκη, οι οποίοι έμειναν στην Τούμπα και γυμνάσθηκαν ελαφρά, καθώς και τους Χάβο, Τερζή οι οποίοι ήταν στην αποστολή, αλλά δε χρησιμοποιήθηκαν. 

Αντίθετα έδωσε χρόνο σε τρεις υπό δοκιμή παίκτες, ο ένας από τους οποίους προερχόμενος από τη Σουηδία και αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή άφησε καλές εντυπώσεις. 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο με 0-4, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Ζαγοράκης (2), Αντώνας και Δερμιτζάκης. 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Οικονομίδη να διαμορφώσει το τελικό 0-5. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ Σταυρού: Σαλεπάκης, Κολιτσιδάκης, Καρακεχαγιάς, Σταμούλης, Πασσαλής, Θεολογάκης Ι, Δημούδης, Βλάχος, Καρπούζης, Τσιανός, Βισάκης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Αγιωτάκης, Πέτρου, Θεολογάκης ΙΙ, Κιρτσάκης, Νικολιδάκης, Μορφάκης, Κακαλέτσης. 

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος (Μιχόπουλος), Παναγιωτίδης (Καλφαδόπουλος), Καπετανόπουλος (υπό δοκιμή), Αλεξίου (Ηλιάδης), Βολτέζος (Πλίτσης), Γιουκούδης (υπό δοκιμή), Αναστασιάδης (υπό δοκιμή), Τουρσουνίδης, Δερμιτζάκης (Καρασαββίδης), Ζαγοράκης (Οικονομίδης), Αντώνας (Τσαουσίλα). 
* Εκείνες τις μέρες η διοίκηση έψαχνε φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιο του Τσαουσίλα, ο οποίος είχε συμβόλαιο με την ομάδα για άλλα δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να πείσει για την αξία του. 

Οι υπεύθυνοι αναζητούσαν μια κοινά αποδεκτή λύση ώστε να φύγει και να αδειάσει η θέση του δεύτερου ξένου που έπιανε και να μην αποτελέσει εμπόδιο στα μεταγραφικά σχέδια του ΠΑΟΚ ενόψει τις επόμενης χρονιάς! 

* O ΠΑΟΚ  τη χρονιά 1993-1994 τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-38. 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια). 

* Στην αρχική εικόνα ο Τσαουσίλα σε μια προσπάθειά του σε παλιότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4