Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Απριλίου 2020

Φιλικό παιχνίδι με επιστροφή Τουρσουνίδη (1994)

Σαν σήμερα στις 26/4/1994, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στον Άγιο Αθανάσιο την τοπική ομάδα και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1993-1994, είχε ολοκληρωθεί μόλις δύο μέρες πριν …

Ο Δικέφαλος με τον Σταύρο Σαράφη στον πάγκο του, σε ένα κατάμεστο γήπεδο πήρε τη νίκη με 0-7, ικανοποιώντας με την απόδοσή του, απέναντι πάντως σε έναν ιδιαίτερα αδύναμο αντίπαλο. 

Το παιχνίδι έγινε με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου και τα γκολ του ΠΑΟΚ τα σημείωσαν οι Δερμιτζάκης (2), Πλίτσης (2), Τουρσουνίδης, Ζαγοράκης και Αντώνας.
Αυτό που χαροποίησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ ήταν η επιστροφή στη δράση του Γιώργου Τουρσουνίδη μετά τον τραυματισμό του, χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Οικονομίδης, Ζαγοράκης, Πλίτσης και από τον Άγιο Αθανάσιο οι Δουσδαμπάνης, Γιοσμάς, Σιβρής. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπάμπαλης με βοηθούς τους Προδαφίκα και Χατζηνικολάου. 

Οι συνθέσεις: 

Άγιος Αθανάσιος: Χρόνης, Καλαβατζόπουλος, Τσακουρίδης, Δουσδαμπάνης, Κανέλλης, Γιοσμάς, Δούφαλης Ι, Δούφαλης ΙΙ, Σιβρής, Δαλαμαδάρης, Αναγνωστόπουλος, Πέτσιος, Γερμανός. 

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος (46’ Τερζής), Ηλιάδης, Μαλιούφας (46’ Καλφαδόπουλος), Βολτέζος, Πλίτσης, Αναστασιάδης (46’ Τσαουσίλα), Οικονομίδης (46’ υπό δοκιμή), Καρασαββίδης (46’ Δερμιτζάκης), Τουρσουνίδης, Ζαγοράκης, Αντώνας (46’ υπό δοκιμή). 

* Οι δύο παίκτες που δοκιμάστηκαν από τον ΠΑΟΚ ήταν ένας ομογενής από τη Σουηδία και ένας Αργεντίνος, χωρίς να δείξουν κάτι ιδιαίτερο, σύμφωνα με τα γραφόμενα στον Τύπο των ημερών. 

* Ο Σαράφης δε χρησιμοποίησε τους Πουρλιοτόπουλο, Χάβο, Γιουκούδη αν και τους είχε μαζί του στην αποστολή, καθώς και τους Λούχοβι, Λαγωνίδη, Μπορμπόκη οι οποίοι προπονήθηκαν μόνοι τους στην Τούμπα, γιατί ήταν ελαφρά τραυματίες. 

* O ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-38. 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια). 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4