Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Απριλίου 2020

Νίκη με ανατροπή επί της Βαρντάρ (1987)

Σαν σήμερα στις 26/4/1987, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τη Βαρντάρ Σκοπίων, μόλις πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της περιόδου 1986-1987 …

Ο Δικέφαλος με τον Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του, μπροστά σε 1.000 θεατές (877 τα εισιτήρια) αν και παρέταξε μια ενδεκάδα αποτελούμενη από τρεις μόνο επαγγελματίες (Μήτογλου, Σίγγας, Ρουσσομάνης) και έναν ημιεπαγγελματία (Τουρσουνίδης), πήρε τη νίκη με 2-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 38’, με γκολ που σημείωσε ο Πετρόφ.
Με το σκορ στο 0-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Ζακεστίδη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικός και αφού αρχικά έφτασε στην ισοφάριση στο 58’ με τον Θεοδοσίου, πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 86’ ο Μήτογλου με … γονατιά!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ματράκης (46’ Νικολαΐδης), Πινάλης, Θεοδωρίδης, Κρυστάλλης, Σίγγας, Κυριακίδης (63’ Ιωαννίδης), Τουρσουνίδης, Θεοδοσίου, Μήτογλου, Καραγιαννίδης, Ρουσομάνης.

Βαρντάρ: Λαζάροφ (46' Τομπορόφσκι), Στανόβκοβιτς, Σιμανόφσκι (50' Στογιάκοβιτς), Κουναντλαρόφσκι, Γαβέφσκι, Χουντόφσκι, Τσιπβόνοφ, Μπαμπούλσκι (60' Μπιζιμόφσκι), Πέτροφ, Σαβέφσκι, Αναστασόφσκι (56' Προκόφσκι).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4