Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Μαρτίου 2020

Ήττα για τις «ρεζέρβες» από τη Ραπίντ (1972)

Σαν σήμερα στις 1/3/1972, ημέρα Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα την Ραπίντ Βουκουρεστίου και ενώ το πρωτάθλημα της σεζόν 1971-1972 είχε ήδη «τρέξει» τις πρώτες 21 αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος μπροστά σε λίγους θεατές γνώρισε την ήττα με 2-4, έχοντας όμως αναπληρωματικούς παίκτες στη σύνθεσή του. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Μαντζουράκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παρά την προσπάθεια του Ραντουκάνου να αποτρέψει το γκολ. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Λουπέσκου, ανατρέποντας τον Σταυρίδη. 

Στο 8’ ο Γούναρης ανέτρεψε τον Ενέ, ο Ζλατάνος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ντουμίτρου σημείωσε το 1-1. Στο 26’ ο Καραμήτσος από εξαιρετική θέση σούταρε άουτ και στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-1. 

Ο Μποκ ανέτρεψε τον Τσακιρόπουλο και ο Μαντζουράκης από τα 11 μέτρα έδωσε νέο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Στο 36’ ο Νεστορέσκου μετά από σέντρα του Ντίνου πέτυχε το 2-2 και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και χάρη σε γκολ των Νεάγκου με κεφαλιά στο 50’ και Νεστορέσκου στο 81’ πήραν τη νίκη με 2-4. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Χατζηιωάννου (59’ Σαββουλίδης), Παπαχρηστούδης, Γούναρης, Χατζηκαπετάνης, Χατζηαντωνίου, Μαντζουράκης (68’ Ιωσηφίδης), Λάζος, Καραμήτσος, Σταυρίδης, Τσακιρόπουλος (57’ Κόπανος).

Ραπίντ: Ραντουκάνου, Ποπ, Μποκ, Κοντρέα, Ντίνου, Λουτσέσκου, Νεστορέσκου, Ενέ (78’ Μαριστελάν), Νεάγκου, Ντουμίτρου, Κουτρεάνου (75’ Πετρεάνου).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4