Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Φεβρουαρίου 2020

Διακοπή και πρόκριση σε βάρος του Άρη Κιλκίς (1961)

Σαν σήμερα στις 1/2/1961, ημέρα Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Άρη Κιλκίς, σε παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 1960-1961 … 

Ο Δικέφαλος που εκείνη τη σεζόν είχε στον πάγκο του τον Ζάρκο Μιχαήλοβιτς, πήρε χωρίς κόπο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς ο αγώνας διακόπηκε στο 10’ από τον διαιτητή Παναγιωτίδη! 

Τι είχε συμβεί; Σε επίθεση του ΠΑΟΚ, ο Σιδηρόπουλος ανακόπηκε με φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, από τον σέντερ μπακ του Άρη, Παπαδόπουλο. 

Ο διαιτητής Παναγιωτίδης το καταλόγισε και ο Παπαδόπουλος διαμαρτυρόμενος έντονα, το απείλησε λέγοντας: «Αν έρθεις στο Κιλκίς θα πεθάνεις!» 

Ο ρέφερι τον απέβαλε, ο παίκτης αρνήθηκε να αποχωρήσει και ο Παναγιωτίδης διέκοψε τον αγώνα σε βάρος του Άρη Κιλκίς, με 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. 

Η απόφαση αυτή δημιούργησε σάλο μεταξύ των φιλάθλων καθώς οι περισσότεροι από αυτούς ήρθαν αργοπορημένοι στο γήπεδο, λόγω του εργάσιμου της ημέρας και δεν πρόλαβαν να δουν ούτε δευτερόλεπτο έχοντας πληρώσει το εισιτήριο! 

Αποφασίστηκε από τις δύο ομάδες ο αγώνας να συνεχιστεί σαν φιλικό, με τον Μιχαήλοβιτς να εκτελεί χρέη διαιτητή. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο και τελικά επικράτησε με 4-2. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Ιατρού, Χασιώτης, Κεμανίδης, Ραπτόπουλος, Χαβανίδης, Τασσόπουλος, Λέανδρος, Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος, Γιαννέλος Νικολαΐδης.

Άρης Κιλκίς: Κολεσιώτης, Γιάτσης, Παπαδόπουλος, Χονδροματσίδης, Παναγιωτίδης, Χαλκίδης, Πετρίδης, Σωτηριάδης, Ευθυμιάδης, Αποστολίδης, Αντωνιάδης.

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1960-1961. 

Διακρίνονται (όρθιοι από αριστερά): Γιαννέλος, Τασσόπουλος, Γιακουμής, Πρόγιος, Ραπτόπουλος, Χασιώτης. Καθιστοί: Νικολαΐδης, Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος, Χαβανίδης, Λέανδρος.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4