Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Ιανουαρίου 2020

Κακή εμφάνιση και φιλική ήττα στην Επανομή (1979)

Σαν σήμερα στις 2/1/1979, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Επανομή την τοπική Αναγέννηση, προετοιμαζόμενος για την εκτός αναμέτρηση με τη Ρόδο στις 7/1 … 

Ο Δικέφαλος με τον Έγκον Πίχατσεκ στον πάγκο του, έχασε με 1-0 και μάλλον ο τεχνικός της ομάδας μας πρέπει να έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο για τη μικρή σε έκταση ήττα! 

Σίγουρα οι απουσίες των Κούδα, Ορφανού, Ιωσηφίδη και Πέλλιου, καθώς και το ξερό γήπεδο, επηρέασαν τον ΠΑΟΚ που ασφαλώς δεν περίμενε να βρει απέναντί του μια τόσο καλή ομάδα! 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 17’ με τον Ντάλη, ο οποίος μετά από μπαλιά του Αλεξούδη, δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά τον Φούρτουλα. 

Στο 30’ μετά από φάουλ που εκτέλεσε με σέντρα ο Μπόλκας, ο Παρτσόγλου πήρε την πρώτη κεφαλιά πασάροντας ουσιαστικά στον Κωτσαλίδη, ο οποίος από κοντά σημείωσε το 1-0. 

Στο 42’ το σουτ του Ντάλη σταμάτησε στο δοκάρι μας και με το σκορ στο 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Αντώνη Βασσάρα. 

Στο 58΄μετά από σέντρα του Σίγγα, ο Αλαβάντας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά άουτ, στην καλύτερη επιθετική μας προσπάθεια στο ματς. 

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπόλκας εκτέλεσε φάουλ, ο Αλεξούδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε πορεία προς το «Γ», όμως ο Φίλης που είχε αντικαταστήσει στο 46’ τον Φούρτουλα απογειώθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά! 

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκε στην Επανομή, όταν στο 75’ ο Νικηφόρου από εξαιρετική θέση, αστόχησε! 

Κορυφαίοι από τον ΠΑΟΚ οι Αναστασιάδης, Γκουερίνο, Κ. Αποστολίδης, Σαράφης και από την Αναγέννηση οι Παρτσόγλου, Βιογιατζής, Τσίλιος, Ντάλης, Νικηφόρου. 

Οι συνθέσεις: 

Αναγέννηση Επανομής: Νάνος (75’ Μπουσουράνης), Μπόλκας, Παρτσόγλου, Τέλλος, Βογιατζής, Ντόκας (46’ Νικηφόρου), Αλεξούδης, Τσίλις, Ντάλης (75’ Καλικάκης), Κρυσταλλίδης, Δημητριάδης.

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα (46’ Φίλης), Γούναρης, Θ. Αποστολίδης (46’ Σίγγας), Κ. Αποστολίδης, Αναστασιάδης, Δαμανάκης, Αλαβάντας (50’ Παναγιωτίδης), Σαράφης, Κωστίκος, Κερμανίδης, Γκουερίνο.     
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4