Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Ιανουαρίου 2020

Λευκή ισοπαλία με την ουγγρική Σαλγκοταριάν (1973)

Σαν σήμερα στις 31/1/1973, ημέρα Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα την ουγγρική ομάδα Σαλγκοταριάν, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 …

Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, σε ένα γήπεδο που θύμιζε τέλμα εξαιτίας της χιονόπτωσης και της βροχής που προηγήθηκαν, με τις κινήσεις των παικτών να δυσκολεύονται πολύ.

Οι αμυντικές γραμμές των δύο ομάδων ήταν αυτές που ξεχώρισαν, με το ΠΑΟΚ πάντως να βρίσκει χώρο για ξαφνικές αντεπιθέσεις, όμως οι Παρίδης – Μαντζουράκης δεν ήταν προσεκτικοί στα τελειώματα!

Στην άμυνά μας ξεχώριζαν οι πλάγιοι μπακ (Ιωσηφίδης - Χατζηαντωνίου), καθώς και ο Πέλλιος, με τον Μπέλλη να είναι αυτός που τους κατηύθυνε παίζοντας στην αρχή σαν σέντερ μπακ και στη συνέχεια σαν χαφ!

Στο 15’ η ουγγρική ομάδα είχε δοκάρι με μακρινό σουτ του Ρέπας, ενώ ο Χατζηιωάννου σε αρκετές περιπτώσεις «καθάρισε» φάσεις. Στο 33’ πάντως ο Λάζος πάσαρε στον Παπαδόπουλο, όμως το σουτ που επιχειρήθηκε έστειλε την μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι, άουτ!
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν πιο επιθετικός, μπορούσε να σκοράρει στο 68’ με τον Τσακιρόπουλο, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα εκατοστά άουτ και δέκα λεπτά αργότερα ο Μαντζουράκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σουτάροντας άουτ, αν και ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης…

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Χατζηιωάννου (46’ Σαββουλίδης), Χατζηαντωνίου, Μπέλλης (Καλλιφούλης), Πέλλιος, Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος (46’ Μπέλλης), Μαντζουράκης, Παράσχος (46’ Τσακιρόπουλος), Παρίδης (53’ Σταυρίδης), Βουζουνεράκης, Λάζος (46’ Παναγής).

Σαλγκοταριάν: Μαγκιάρ, Τζέισε, Κάτερτι, Βέρτικ, Κέτζιε, Βάργκας, Ζοό (46’ Αντάλ), Ρέπας, Κόβακτς, Χόβαρτ, Τίμπορ (46’ Γκρίσκο).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4