Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Δεκεμβρίου 2019

Ευχάριστο απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία (1991)

Σαν σήμερα στις 18/12/1991, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Μεσημβρία την τοπική ομάδα και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1991-1992 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν ήδη παιχτεί οι δώδεκα αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με τον Κροάτη τεχνικό Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς στον πάγκο του, με τους νεομεταγραφέντες Καλογερόπουλο και Χιονά να σημειώνουν τρία και δύο γκολ αντίστοιχα, έχοντας πολύ καλή απόδοση.
Στην αναμέτρηση δε συμμετείχαν ο ανέτοιμος Σκαρτάδος, καθώς και οι Μητσιμπόνας, Μαλιούφας, Πλίτσης οι οποίοι είχαν άδεια και δεν ακολούθησαν την αποστολή. 

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη (3-11 το τελικό σκορ) με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει δίχτυα με τους Καλογερόπουλο (3), Χιονά (2), Μπορμπόκη (2), Οικονομίδη, Τουρσουνίδη, Λαγωνίδη και Μπασμπανά με πέναλτι. 

Ακόμη στο α’ ημίχρονο το οποίο τελείωσε 6-2, ο Λεοντιάδης εκτέλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ενώ με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και ένας παίκτης από την Αλβανία, ονόματι Φιόρι. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γκάμπριτς (Γκιτσιούδης), Αλεξίου (Παλάσκας), Μήτογλου, Λαγωνίδης (Νικάκης), Οικονομίδης (Στεργίου), Χιονάς, Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης, Λεοντιάδης (Φιόρι), Τζούρτζεβιτς (Καλογερόπουλος), Αναστασιάδης (Μπασμπανάς). 

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992, τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες - 13 ισοπαλίες - 8 ήττες, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με τέρματα 44-44! 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (25 ματς) στον πάγκο μας και ολοκληρώθηκε με τον Γούναρη (9 παιχνίδια)... 

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1991-1992, όπως παρατάχτηκε στο ευρωπαϊκό ματς με τη Μαλίν στην Τούμπα. Όρθιοι από αριστερά: Λεοντιάδης, Αλεξίου, Σκαρτάδος, Γκάμπριτς, Μαλιούφας, Μητσιμπόνας. Καθιστοί: Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Τουρσουνίδης, Μαγκντί Τολμπά, Αναστασιάδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4