Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Νοεμβρίου 2019

Η "πρώτη" του Σάββα Χατζηιωάννου (1970)

Σαν σήμερα στις 20/11/1970, προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο τερματοφύλακας Σάββας Χατζηιωάννου…
 
Η προπόνηση έγινε παρουσία 1.000 θεατών, οι οποίοι υποδέχτηκαν τον Χατζηιωάννου στην ασπρόμαυρη οικογένεια με ένα ζεστό χειροκρότημα, περιμένοντας από αυτόν να λύσει το πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο ο ΠΑΟΚ. 

Στην καριέρα του, ο Χατζηιωάννου, υπερασπίστηκε τα ασπρόμαυρα γκολπόστ σε 41 παιχνίδια πρωταθλήματος, από το 1970 ως το 1974, δεχόμενος 33 τέρματα. Υπερασπίστηκε την εστία μας στα δύο ιστορικά παιχνίδια με τη Μίλαν τον Μάρτη του 1974...

Η προπόνηση που έγινε εκείνο το απόγευμα στην Τούμπα περιελάμβανε και διπλό στο οποίο η ομάδα που αποτελούσαν οι: Χατζηιωάννου, Χατζηαντωνίου, Μπέλλης, Παπαδόπουλος, Μακρής, Τερζανίδης, Σαράφης, Ασλανίδης, Κωνσταντινίδης, Σταυρίδης και Λάζος, επιβλήθηκε των αντιπάλων της με 6-2. 

Τα γκολ τα σημείωσαν οι: Ασλανίδης 2, Τερζανίδης, Σαράφης, Σταυρίδης, Λάζος και από την πλευρά των ηττημένων ο Αλέξανδρος Λαρίδης και ο Στέλιος Πουλασιχίδης. 

Τέλος σαν σήμερα στις 20/11/1970, η κίνηση των 69 μελών του ΠΑΟΚ, έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή, στην οποία τόνιζε την άρση της εμπιστοσύνης στην τότε διοίκηση του συλλόγου! 

Στην αρχική εικόνα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όπως παρατάχτηκε στο ματς στο Αιγάλεω που έγινε στις 22/10/1972: Όρθιοι από αριστερά: Κούδας, Χατζηιωάννου, Γούναρης, Φουντουκίδης, Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης. Καθιστοί: Μπέλλης, Βουζουνεράκης, Τερζανίδης, Αποστολίδης, Σαράφης,
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4