Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Αυγούστου 2019

Φιλική ήττα από τον Άρη, στο Καυτανζόγλειο (1980)


Σαν σήμερα στις 18/8/1980, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο τον Άρη ...


Ο Δικέφαλος με τον Γκιούλα Λόραντ στον πάγκο του, μπροστά σε 20.000 θεατές, γνώρισε την ήττα με 2-1, έχοντας σε κακή μέρα τον Μλάντεν Φούρτουλα...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, προτίμησε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Θόδωρο Αποστολίδη στα χαφ, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιώργο Κούδα. Η ομάδα έχασε τη μάχη της μεσαίας γραμμής, παρά την καλή παρουσία των Σαράφη - Δαμανάκη και δυσκολευόταν ιδιαίτερα να αναπτυχθεί.

Στο σκορ προηγήθηκε αναπάντεχα ο Άρης στο 28' όταν ο Μόκαλης έπιασε ένα πολύ μακρινό δυνατό σουτ το οποίο αιφνιδίασε τον Φούρτουλα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μας.

Στο 35' το σουτ του Ζήνδρου σταμάτησε στο δοκάρι μας, με τον ΠΑΟΚ να αγγίζει την ισοφάριση στο 39', όταν ο Παπαφλωράτος πρόλαβε την τελευταία στιγμή και απομάκρυνε προ του Κερμανίδη.

Στο 41' το σκορ έγινε 1-1, με τον Γούναρη να σεντράρει από τα δεξιά, Αλεξανδρίδης – Παπαφλωράτος διεκδίκησαν την μπάλα στον αέρα, αυτή κατέληξε στον επερχόμενο Αναστασιάδη που με πλασέ πέτυχε την ισοφάριση!
Με την έναρξη της επανάληψης και ενώ οι ομάδες είχαν κάνει αρκετές αλλαγές, ο Άρης ήταν πιο απειλητικός και αφού βρέθηκε κοντά στο 2-1 στο 52' με τον Μόκαλη (δοκάρι), στο 54' με τον Ζήνδρο και στο 57' με τον Κούη, έφτασε στο γκολ που του έδωσε τη νίκη, στο 59'.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Κούης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και από πλάγια θέση, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα, χτύπησε στην κάτω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και στη συνέχεια ναι μεν ο Φούρτουλα μπλόκαρε, όμως επόπτης και διαιτητής έδειξαν σέντρα, θεωρώντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας.
Στο 62' ο Παπαφλωράτος πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον εφορμούντα Κερμανίδη και στο 72' ο Δαμανάκης απέφυγε τον Παπαφλωράτο, όμως το σουτ από πλάγια θέση πέρασε ψηλά άουτ.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Αναστασιάδης, Δαμανάκης, Σάλαμον, Πέλλιος, Αλαβάντας και από τον Άρη οι Κούης, Μόκαλης, Φοιρός, Σεμερτζίδης, Ζήνδρος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Φούρτουλα, Γούναρης, Σάλαμον, Ιωσηφίδης (46' Αλαβάντας), Πέλλιος, Αποστολίδης, Κερμανίδης, Σαράφης, Δαμανάκης (72' Δημόπουλος), Αναστασιάδης (46' Βασιλάκος), Αλεξανδρίδης (46' Γεωργόπουλος).

Άρης: Παπαφλωράτος, Μόκαλης, Πάλλας (46' Τζιφόπουλος), Βένος (46' Μιχαλίτσιος), Φοιρός, Κούης, Ζήνδρος (77' Ζελίδης), Μπαλλής (60' Βάγγης), Ζελιλίδης (77' Χατζηαντωνίου), Σεμερτζιδης, Ισαακίδης (46' Δράμπης).


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4