Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Ιουνίου 2019

Οι δύο φιναλίστ επέλεξαν Ζλατάνο (1978)

Σαν σήμερα στις 1/6/1978, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, συμφώνησαν να είναι ο Νίκος Ζλατάνος, ο διαιτητής του τελικού της 4ης Ιουνίου 1978 ανάμεσα στις δύο ομάδες, ένα παιχνίδι που θα γινόταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ...

Στη σύσκεψη που έγινε από πλευράς ΠΑΟΚ παραβρέθηκε ο κ. Χρυσαφίδης και από πλευράς ΑΕΚ ο κ. Μπάρλος. Μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών, έκαναν γνωστό το όνομα του διαιτητή στην αρμόδια επιτροπή διαιτητών για τα περαιτέρω.

Ο μόνος περιορισμός που τέθηκε από τις δύο ομάδες, ήταν οι επόπτες του τελικού να επιλεγούν από τον πίνακα των διαιτητών της Α' Εθνικής. Ο Ζλατάνος επέλεξε για συνεργάτες του τους Μοσχόπουλο και Τσολακίδη.
Ο Δικέφαλος του Βορρά εκείνες τις μέρες (από 29/5) είχε καταλύσει στην πρωτεύουσα και την πρώτη μέρα του Ιούνη (όπως και την προηγούμενη), είχε προπονηθεί πρωί και απόγευμα στην Πάρνηθα.

Η ομάδα χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας ποδοσφαιριστή της, την επόμενη μέρα (2/6) θα αναχωρούσε από την Πάρνηθα για το Καβούρι και το βράδυ θα προπονούνταν στο γήπεδο του τελικού.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4