Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Απριλίου 2019

"Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα!" (2016)

Σαν σήμερα στις 3/4/2016, o ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, της περιόδου 2015-2016...

Ο Ίβιτς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-3-3 έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα – Βίτορ – Λέοβατς – Κίτσιου στην άμυνα, Τζιόλη – Κάτσε – Χαρίση στη μεσαία γραμμή, Πέλκα – Κοροβέση – Αθανασιάδη μεσοεπιθετικά.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 2' με τον Μασούρα να πιάνει την κεφαλιά και τον Βελλίδη να αποκρούει, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Διούδη.
Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα μας καταγράφηκε στο 23ο λεπτό με τον Χαρίση να πιάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο καλά διαβασμένος Πανιώνιος έπαιζε με αντεπιθέσεις την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να απειλεί.

Έτσι φτάσαμε στο 39ο λεπτό, ο Παπαπέτρου δεν έδωσε το φάουλ που φάνηκε να κάνει ο Καραμάνος στον Βίτορ, η μπάλα έφτασε στη συνέχεια της φάσης στον Μπακασέτα που πλάσαρε τον Βελλίδη κάνοντας το 1-0. Η ομάδα είχε πολλά αβίαστα λάθη και πάλι, τα χαφ δυσκολευόταν να κρατήσουν την μπάλα, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα προβληματική εικόνα...

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς ο Ροντρίγκες στη θέση του Χαρίση, σε μια προσπάθεια του Ίβιτς να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού. 

Στο 52ο λεπτό είχαμε τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Κοροβέση που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη στο τετ α τετ και στο 53ο λεπτό ο Τζιόλης με κεφαλιά ισοφάρισε!
Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια πίεσε για το 1-2, άφησε κενά στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά οι γηπεδούχοι και πετυχαίνοντας δύο γκολ στις ελάχιστες τελικές τους (66' Μπακασέτας, 82' Ανσαριφάρντ) έφτασαν στη νίκη. 

Ο ΠΑΟΚ –ενδιάμεσα- στο 74ο λεπτό, έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κίτσιου από τα δεξιά, ο Κοροβέσης πλάσαρε και ο Διούδης με τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε την μπάλα κόρνερ...

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα υπήρχε πλήρης απογοήτευση στην ασπρόμαυρη κερκίδα και ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο μην αντέχοντας την ήττα - ξεφτίλα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λέοβατς, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε (88' Αντονις), Χαρίσης (46' Ροντρίγκες) Πέλκας, Κοροβέσης (75' Γκολάσα), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασούλης, Σιώπης, Πατσατζόγλου, Καθάριος (65' Ανσαριφάρντ), Καραμάνος (91' Αργυρόπουλος), Μασούρας, Μπακασέτας.

....................................................................

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη για την 28η αγωνιστική της Super League.
Για την αναμέτρηση: "Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είχαμε και οι δύο πλευρές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά όχι την ουσία. Ο Πανιώνιος απείλησε όπως περίμενα και όπως είχαμε πει. Αν δεν κάνεις λάθος δεν μπαίνει γκολ. 
 
Περίμενα κάτι άλλο, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και στην επιθετική και στην αμυντική λειτουργία και αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σοβαροί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού".

Για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος και τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου: "Είναι γνωστό ότι ο Πανιώνιος παίζει με κόντρα επιθέσεις. Προσπαθήσαμε να το σταματήσουμε αυτό, δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι όλη την εβδομάδα, ενώ θέλαμε να είμαστε πιο οργανωμένοι στην κόντρα επίθεση. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, αντιδράσαμε, αλλά χάσαμε κάποιες ευκαιρίες μετά το 2-1 και δεν βάλαμε γκολ. 
 
Στη συνέχεια μετά από μία κόντρα πάλι, δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ, που ήταν και το τελευταίο. Αυτό που με ικανοποίησε, ήταν ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, παλέψαμε και τρέξαμε. Βέβαια δεν έφτασε αυτό όπως είδατε, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πλέον πίσω μας και βλέπουμε μπροστά".

Για τα λάθη στην άμυνα: "Παίζει ρόλο συνολικά η άμυνα. Δε θέλω να ξεχωρίζω κανέναν, όπως έχω ξαναπεί. Αν δε γίνουν τα λάθη, δεν μπαίνουν γκολ. Αυτό θα πω στους παίκτες και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά τα πράγματα, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Για την είσοδο της ομάδας στα play offs: "Σίγουρα εφόσον αφαιρεθούν οι πέντε βαθμοί θα δυσκολευτούμε. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά και δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, πέρα από το να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε".

Για τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Αθανασιάδης: "Σίγουρα θα κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια μας αυτό. Χάσαμε τον έναν επιθετικό που έχουμε, περιμένουμε και κάποιους άλλους παίκτες να γυρίσουν όμως. Πρέπει να σκεφτόμαστε αυτούς που έχουμε και να προχωράμε μαζί τους".


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4