Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Μαρτίου 2019

Βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ (2011)

Σαν σήμερα στις 6/3/2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ, σε παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-2011 ...

Ο Δικέφαλος με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 7.000 θεατές (5.518 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 4-0, πραγματοποιώντας μια πολύ κακή –έως απογοητευτική- εμφάνιση!
Εκείνη την Κυριακή, ο χειρότερος ΠΑΟΚ της τελευταίας τριετίας γνώρισε στο ΟΑΚΑ ήττα ντροπής από την ΑΕΚ με 4-0, δείχνοντας μια απίστευτη αγωνιστική γύμνια!

Η ομάδα παρουσιάστηκε χωρίς αγωνιστικούς στόχους, έπαιξε ένα παθητικό παιχνίδι επί 90 λεπτά και δε θύμισε σε τίποτε το σύνολο που είδαμε την περασμένη Τετάρτη, που πήρε με 9 παίκτες λευκή ισοπαλία στο ίδιο γήπεδο από τον ίδιο αντίπαλο...
 
Ο ΠΑΟΚ δε είδε δίχτυα για 5ο στη σειρά παιχνίδι, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση απογοητεύοντας τους πάντες. Οι ίδιοι παίκτες που μας γέμισαν με περηφάνια με την εμφάνιση της Μόσχας, δείχνουν κυριολεκτικά αγνώριστοι!

Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος ο "Δικέφαλος", δεν μπόρεσε πέραν ενός πενταλέπτου (29΄- 34΄) να δημιουργήσει κάτι καλό σήμερα, περιοριζόμενος σε παθητικό παιχνίδι στο υπόλοιπο 90λεπτο.
Τίποτε δε λειτούργησε σωστά για τους παίκτες του Μάκη Χάβου. Ούτε ανασταλτικά, ούτε επιθετικά. Το κενό κάποιων ποδοσφαιριστών που σήμερα δεν μπορούσαν να είναι παρόντες στην αναμέτρηση φάνηκε δυσαναπλήρωτο και έτσι ήρθε η βαριά ήττα, από μια ΑΕΚ που έδειξε από την αρχή φρεσκάδα και όρεξη για δημιουργικό παιχνίδι.
Σκόκο και Γκερέιρο κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη του κέντρου. Οι φάσεις έβγαιναν η μία μετά την άλλη και ο ΠΑΟΚ έδειχνε να παραπατάει... Το σκορ άνοιξε στο 10΄ ο Ντιόπ με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Γκερέιρο, με τον Κρέσιτς να έχει ευθύνη αφού βγήκε και δε βγήκε.

Η νωχελική αντίδραση των παικτών μας ήρθε στο 5λεπτο διάστημα που προαναφέραμε με τον Ελ Ζαρ να απειλεί τον Σάχα αλλά τον τελευταίο να αποσοβεί την ισοφάριση στο 33΄.
Δύο λεπτά αργότερα ο Γκερέιρο συνδυάστηκε στα δεξιά με τον Γεωργέα (ελεγχόμενη η θέση του) που γύρισε μέσα στην περιοχή στον Σκόκο ο οποίος με δυνατό σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δε φάνηκε να έχει διάθεση να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω και έτσι μοιραία άλλα δύο γκολ των Σκόκο και Δέλλα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο πολύ βαρύ 4-0.
 
Οι προσπάθειες του Χάβου να αλλάξει κάτι περνώντας στο ματς διαδοχικά τους Σακελλαρίου, Μουσλίμοβιτς και Αρίας δεν έφεραν κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αφού η γενική εικόνα της ομάδας ήταν απελπιστική.
Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας (Μανωλάς 78'), Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας, Μάκος, Μίτσελ, Ντιόπ, Γκερέιρο (Λεονάρντο 84'), Μπλάνκο, Σκόκο (Μπαχά 72').

ΠΑΟΚ (Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ (Σακελλαρίου 46'), Ετό, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Τσουκαλάς (Αρίας 66'), Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (Μουσλίμοβιτς 59'), Αθανασιάδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4