Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Φεβρουαρίου 2019

Δύο λάθη έφεραν την ήττα στη Ν. Φιλαδέλφεια (1994)

Σαν σήμερα στις 6/2/1994, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ, σε παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1993-1994 ...
 
Ο Δικέφαλος με τον Ουκρανό τεχνικό Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο του, μπροστά σε 11.000 θεατές (9.479 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 2-0, με γκολ που σημείωσαν οι Κασάπης και Σαβέφσκι.
Το σκορ άνοιξε στο 44' ο Κασάπης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραγιάννη από τα αριστερά, ένα γκολ για το οποίο φέρει ακεραία την ευθύνη ο ... Πουρλιοτόπουλος, o οποίος είδε την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του, σε μια φάση που δε μύριζε με τίποτε γκολ!
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βγήκε στην επίθεση και είχε δύο σημαντικές στιγμές με τους Λούχοβι και Καπετανόπουλο, οι οποίες όμως δε μεταφράστηκαν σε κάποιο γκολ.
Στο 64' ο Σαβέφσκι εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνάς μας και λάθος απομάκρυνση της μπάλα από τον Μαλιούφα και με σουτ έγραψε το τελικό 2-0, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει ακριβά δύο κακές -αμυντικά- στιγμές.
 
Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Καραγιάννης, Κασάπης, Κούτουλας, Παπαδόπουλος, Βλάχος, Σαμπανάζοβιτς, Σαβέφσκι, Δημητριάδης (74' Σταματής), Σλίσκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Μπλαχίν): Πουρλιοτόπουλος, Αλεξίου, Καπετανόπουλος, Μαλιούφας, Παναγιωτίδης, Χάβος, Λαγωνίδης, Ζαγοράκης, Οικονομίδης (66' Αναστασιάδης), Λούχοβι, Καρασαββίδης Αρ. (46' Δερμιτζάκης).
* O ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-38.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4