Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Ιανουαρίου 2019

Αποκλεισμός στην παράταση στο ΟΑΚΑ (2007)

Σαν σήμερα στις 31/1/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2006-2007 ...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 25.000 θεατές (23.747 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 3-1 στην παράταση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς στο παιχνίδι της Τούμπας (17/1/2007) είχε επικρατήσει με 2-1.

Ο Παναθηναϊκός είχε την εδαφική υπεροχή στο παιχνίδι και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ίβανσιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει ο Φερνάντες.
Στο 63', μετά από σέντρα του Νίνη, ο Μάντζιος με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ στο 79' ο Χαραλάμπους είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κασναφέρη (η πρώτη στο 19') και αποβλήθηκε αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με «10».

Στο 83' ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μια ανάσα από το 2-1, όμως η κεφαλιά του Μελίσση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς, για να έρθει στο 90' ο Γεωργιάδης να σκοράρει μετά από σέντρα του Μπαλάφα και λάθος του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Μοιραία ο αγώνας πήγε στην παράταση και εκεί ο Μάντζιος στο 96', αφού απέφυγε τους Αραμπατζή – Μπαρκαουάν έκανε το τελικό 3-1, στέλνοντας την αθηναϊκή ομάδα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μουνιόθ): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον (51' Λεοντίου), Μόρις, Γκούμας (71' Μπίσκαν), Μπόβιο, Τζιόλης, Ιβανσιτς, Νίνης (65' Παπαδόπουλος), Μάντζιος, Σαλπιγγίδης.

ΠΑΟΚ (Παράσχος): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Μέγκαχεντ (70' Τόργκελε), Κωνσταντινίδης, Ηλιάδης, Ζαγοράκης (81' Μπαλάφας), Μουμίν (46' Γεωργιάδης), Μίετσελ, Χαραλάμπους.

Δηλώσεις ...

Γιώργος Παράσχος:

"Αισθάνομαι λίγο παράξενα για την ώρα που βρισκόμαστε εδώ. Και είμαστε αναγκασμένοι και να ξαναπαίξουμε το Σάββατο. Να βρούμε τρόπους να ξεκουραστούμε και θα δούμε. Κρίμα η προσπάθεια που έγινε. Στο πρώτο ημίχρονο παρ' ότι είχα κάνει μία επιλογή περισσότερο μεσοαμυντικών παικτών, γιατί πίστευα ότι έτσι δύσκολα θα κινδυνεύαμε από τον Παναθηναϊκό, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, κάναμε πολύ μεγάλα λάθη και ίσως θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να έχει προηγηθεί και νωρίτερα.

Στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι και ειδικότερα, όταν μείναμε με δίκαια παίκτες γίναμε άλλη ομάδα, αυτό είναι το παράξενο. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε δίκαια. Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να προβληματιστούμε, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αν θέλουμε να είμαστε ομάδα ανταγωνιστική, σύμφωνη με το μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα.

Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσω την αγωνιστικότητα παικτών, Ειδικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες, ανταποκρίθηκαν πλήρως. Μετά το ματς μπορείς να πεις πολλά. Μπορεί να υπήρξε και χαλαρότητα από τον Παναθηναϊκό, μετά την αποβολή του Χαραλάμπους και να φανήκαμε εμείς περισσότερο. Πάντως στο γήπεδό μας, δεν θα παίξουμε τόσο σφικτά, όσο σε αυτό τον αγώνα.

Πιστεύω ότι ο Μέγκαχεντ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορείς να πάρεις πράγματα αν του δείξεις εμπιστοσύνη. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει δύο στόπερ και νομίζω ότι πρέπει να κερδίσουμε κάποιον παίκτη. Νομίζω ότι ο Μέγκαχεντ έχει τα απαραίτητα στοιχεία.

Πρέπει να διορθωθεί η κυκλοφορία της μπάλας. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να αλλάξουμε πάσες όταν αντιμετωπίζουμε πίεση. Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό, γιατί αυτό γίνεται από την αρχή της σεζόν. Αυτή την στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε στις έξι πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αν κάνουμε κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή, θα έχουμε κάνει υπέρβαση".

Χρήστος Μελίσσης: "Το δοκάρι ήταν απλά μια φάση, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες και ειδικά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα αναγκαστήκαμε να ανέβουμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4