Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Ιανουαρίου 2019

Φιλική ισοπαλία με ομάδα της Αεροπορίας (1952)

Σαν σήμερα στις 9/1/1952, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της αεροπορικής βάσης ΣΕΔΕΣ...

Ο αγώνας έγινε στο Συντριβάνι παρουσία αρκετών θεατών και ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1. Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της αεροπορίας ο Γλωσσόπουλος μόλις στο 5', για να ισοφαρίσει στο 40' με ατομική προσπάθεια ο Μάρκοβιτς.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν ευκαιρίες και στις δύο ομάδες, καμία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1.
Όπως γράψαμε και σε άλλη πρόσφατη ανάρτησή μας, τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες του στρατού εκείνα τα χρόνια ήταν κάτι συνηθισμένο και οι ομάδες αυτές μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αξιόμαχες, καθώς οι ποδοσφαιριστές υπηρετούσαν τη θητεία τους και δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει σήμερα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Αγγελόπουλος, Χατζηφιλαλήθης, Ζαριφές, Τσακίρης, Μήλιος, Ζωσιμιάδης, Νικολαΐδης, Μάρκοβιτς, Τσίντογλου, Λαζαρίδης, Κιουρτζής.

Αεροπορία: Καρπούζας, Στούρας, Μαρίνης, Αργυρίου, Καρατζάς, Ναζηρίδης, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Γλωσσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου.

* Στην αρχική εικόνα, μια φάση από φιλικό παιχνίδι του Κυπέλλου Πάσχα που διεξήχθη στο Συντριβάνι, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Αθηνών (2-2). Διακρίνεται ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Τσαβδαρίδης να μπλοκάρει την μπάλα, μπροστά από τους συμπαίκτες του Κανσό – Σμυρλιάνο και τον Ψωμά του ΠΑΟΚ να παρακολουθεί.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4