Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Δεκεμβρίου 2018

Έχασε το διπλό στο Αλκαζάρ στο 90' (1993)

Σαν σήμερα στις 5/12/1993, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΛ, σε παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1993-1994...

Ο Δικέφαλος με τον Ουκρανό τεχνικό Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο του, μπροστά σε θεατές (2.983 τα εισιτήρια), αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, δεχόμενος την ισοφάριση στο 90' από τον Ίζα!

Οι γηπεδούχοι είχαν φλύαρη υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο του ματς, όμως στο 22' ο Άρης Καρασαββίδης με ατομική προσπάθεια και ωραίο συρτό γωνιακό σουτ νίκησε τον Μιχαήλ κάνοντας το 0-1 (αρχική εικόνα).

Λίγο αργότερα ο Παναγιωτίδης σταμάτησε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ίζα με τον Μιχόπουλο εξουδετερωμένο και με τον ΠΑΟΚ προηγούμενο με 0-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Βλάχου.
Ζαγοράκης και Παναγιωτίδης παρακολουθούν τον Ίζα σε μια επιθετική του προσπάθεια στο ματς του Αλκαζάρ

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τον Καρασαββίδη να σουτάρει στο δεξί κάθετο δοκάρι του του Μιχαήλ, μετά από ωραία πάσα του Αναστασιάδη, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1 στο 90ό λεπτό με σουτ του Ίζα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ένα κρύο γκολ που στέρησε από τον ΠΑΟΚ το διπλό στο Αλκαζάρ!
Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Αρχοντίδης): Μιχαήλ, Κολομητρούσης, Παπαντωνίου, Νασιάκος, Μίλος, Ντα Σίλβα, Ταξιάρχης (70' Τζιότζιος), Τσουκάλης, Ίζα, Προβίδας (75' Νεμπεγλέρας), Στόικα.

ΠΑΟΚ (Μπλαχίν): Μιχόπουλος, Αλεξίου, Καπετανόπουλος, Μαλιούφας, Παναγιωτίδης, Οικονομίδης (66' Γιουκούδης), Λαγωνίδης, Ζαγοράκης, Αναστασιάδης (72' Τουρσουνίδης), Καρασαββίδης, Λούχοβι.



* O ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-38.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο μας (26 ματς) και συνεχίστηκε με τον Σταύρο Σαράφη (8 παιχνίδια).

* Στην αρχική εικόνα ο Καρασαββίδης ανάμεσα τους Παπαντωνίου και Νασιάκο πετυχαίνει με σουτ στο 22' το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4