Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Δεκεμβρίου 2018

Διπλό στη Βέροια με Μπάντοβιτς (1998)

Σαν σήμερα στις 5/12/1998, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βέροια, σε παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1998-1999...
Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 5.000 θεατές (3.124 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 1-2, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Με τον κόσμο της ομάδας μας να δίνει δυναμικό παρόν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας, το οποίο θύμιζε χωρίς υπερβολή μια μικρή Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 44ο λεπτό με υποδειγματικό πλασέ του Μπάντοβιτς και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 0-1, όταν ακούστηκε το χαρακτηριστικό σφύριγμα του Μπίκα.

Στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Μπάντοβιτς έκανε το 0-2 με έξυπνο πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Βρύζα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν δύο λεπτά αργότερα με τον Θωμαΐδη και κάπως έτσι γράφτηκε το τελικό 1-2...

Ο κόσμος του Δικεφάλου, ταξιδεύοντας για τη Βέροια, απέκλεισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας την εθνική οδό στο ύψος των Μαλγάρων για περίπου 1,5 ώρα, στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση του δρόμου και ανάρτησαν τη σημαία της ομάδας σε ένα άρμα μάχης που έτυχε να μεταφέρεται εκείνη την ώρα.

Όλα αυτά λίγες μόνο αγωνιστικές μετά τα όργια του διαιτητή Παπαπέτρου σε ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και πρόσφατη η τιμωρία του γηπέδου μας για τα επεισόδια που ακολούθησαν εκείνο το «αλησμόνητο» ματς.
Οι συνθέσεις:

Βέροια (Χατζάρας): Δέλλιος, Φασίδης, Καστανιώτης, Μαλλούς, Δερμιντζόγλου, Χαντζίδης (75' Σιδηρόπουλος), Μλαντένοβιτς, Νήρας (60' Βόρκαπιτς), Στεφάνοβιτς (70' Μητσάκης), Τσαλουχίδης, Θωμαΐδης.

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Αργυρίου, Τάκολα, Καφές (55' Καπετανόπουλος), Βελής, Κατσιαμπής, Κωνσταντινίδης, Κομίνχες (62' Κυριακίδης), Ζαφειρίου, Βρύζας, Μπάντοβιτς, Νάγκμπε (75' Μαχαιρίδης).

Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη ...

"Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο και βαρύ τερέν, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και από το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε ... "

* Τη σεζόν 1998 -1999 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 62 βαθμούς (πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο), έχοντας 19 νίκες - 5 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 52-31.

* Στον πάγκο μας σε εκείνο το πρωτάθλημα, βρέθηκε αρχικά ο Όλεγκ Μπλαχίν (2 ματς, 2 ήττες), ο Άγγελος Αναστασιάδης (16 ματς, 11 νίκες - 3 ισοπαλίες - 2 ήττες) και ο Άρι Χάαν (16 ματς, 8 νίκες - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες).

* Στην αρχική εικόνα, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πανηγυρίζει το 0-1.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4