Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Νοεμβρίου 2018

Μπορούσε διπλό στη Νεάπολη, έμεινε στο "Χ" (2001)

Σαν σήμερα στις 4/11/2001, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ιωνικό, σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2001-2002...

Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 1.500 θεατές (μόλις 923 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα!
Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Μικές με κεφαλιά, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Αφάς και η άμυνά μας συνελήφθη κοιμώμενη! 

Η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 44ο λεπτό με τον Παντελή Καφέ, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με σουτ νίκησε τον Στρακόσα, απογειώνοντας τους αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο πέταλο του γηπέδου της Νεάπολης.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Οκκά που από μπαλιά του Καφέ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού αλλά άνοιξε το κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία.
Στο 57' ο Ουντέζε είδε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή ... Ζωγράφου και αποβλήθηκε. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για το γκολ και βρέθηκε κοντά σε αυτό με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Όμως ο ... Ζωγράφος χρέωσε τον παίκτη μας με πολύ αυστηρό (στα όρια του ανύπαρκτου) φάουλ, δείχνοντας και την κίτρινη κάρτα, κάνοντας έξαλλο τον Μπάγεβιτς που διαμαρτυρήθηκε εντονότατα, όπως άλλωστε και όλος ο πάγκος του ΠΑΟΚ!
Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Μπλαχίν): Στρακόσια, Μικές, Βλάχος, Ξανθόπουλος, Αφάς, Ντελγκάδο, Βιλανάκης, Κακιούσης (46' Νταρακλίτσας), Τσακμακίδης (77' Γκούτμαν), Κουρμπέλο. Βίλτσεθ (61' Peixe).

ΠΑΟΚ (Μπάγεβιτς): Τοχούρογλου, Αμπονσά, Κατσαμπής, Κουλακιώτης, Τετράτζε, Ουντέζε, Καφές, Κωνσταντινίδης, Λουτσιάνο (84' Νάστος), Γεωργιάδης (72' Γιασεμάκης), Οκκάς (80' Φουτσίνι).

* Τη σεζόν 2001-2002, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση με 48 βαθμούς και τέρματα 55-45. Είχε σε 26 παιχνίδια (με 14 ομάδες έγινε το πρωτάθλημα), 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

* Στον πάγκο κάθισε όλη τη χρονιά (όπως και την προηγούμενη) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος συνολικά παρέμεινε στον ασπρόμαυρο πάγκο για 77 παιχνίδια, από τα μέσα της σεζόν 1999-2000 μέχρι τον Ιούνιο του 2002...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4