Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Νοεμβρίου 2018

Ισόπαλος με ΟΦΗ, πρωταγωνιστής ο καιρός! (1990)

Σαν σήμερα στις 4/11/1990, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα τον ΟΦΗ σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1990-1991...

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του, μπροστά σε 12.000 θεατές (10.819 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0, σε μια αναμέτρηση στην οποία πρωταγωνίστησαν οι ... καιρικές συνθήκες!

Λίγες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, το οποίο σίγουρα ξεχάστηκε εύκολα από τους θεατές που βρέθηκαν εκείνο το κυριακάτικο μεσημέρι (στις 15:00 άρχισε το ματς), στις εξέδρες της Τούμπας!
 
Εκείνο όμως που δεν ξεχάστηκε σίγουρα από όσους είχαμε βρεθεί εκείνη τη μέρα στο γήπεδο, είναι η ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε και κυριολεκτικά η μέρα έγινε νύχτα από τα πυκνά σύννεφα και την καταρρακτώδη βροχή! Βλέποντας την απίστευτη εικόνα, νόμιζες ότι έφτασε η συντέλεια του κόσμου!

Κόσμος από την "4" βρέθηκε κάτω από σκέπαστρο των κεντρικών κερκίδων, καθώς ήταν αδύνατο να παραμείνει στη θέση του με ένα τέτοιο ανεμοβρόχι!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γιάκομπς): Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Λεοντιάδης, Μήτογλου, Αλεξούλης, Μητσιμπόνας, Λαγωνίδης (46' Χοσάμ Χασάν), Μαγκντί, Τουρσουνίδης, Αναστασιάδης (70' Ιμπραήμ Χασάν), Μπορμπόκης.

ΟΦΗ (Γκέραρντ): Χανιωτάκης, Ανδριανίδης, Γκουλής, Πατμετζής, Τσίμπος, Τσινός, Βαμβακούλας, Αποσπόρης, Μαρινάκης, Βέρα (70' Βλαστός), Κάβουρας (85' Βάβουλας).

* Τη σεζόν 1990-1991 ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ολλανδό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του για 12 ματς (6 νίκες - 2 ισοπαλίες - 4 ήττες) και στη συνέχεια μετά την απομάκρυνσή του τον διαδέχτηκαν οι Τερζανίδης - Μιχαηλίδης 22 αγώνες (10 νίκες - 7 ισοπαλίες - 5 ήττες).

* Ο Δικέφαλος τερμάτισε στην 4η θέση με 38 βαθμούς και έναν μηδενισμό λόγω της αποχώρησής του από το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τέρματα 56-39.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1990-1991.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4