Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Νοεμβρίου 2018

Πλήρωσε τις σημαντικές απουσίες του με μια ήττα! (1987)

Σαν σήμερα στις 22/11/1987, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1987-1988...

Ο Δικέφαλος με τον Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 15.000 θεατές (13.891 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 1-0, με γκολ που σημείωσε στο 54’ ο Βέλλιος. 

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες κυρίως στην αμυντική του γραμμή και το … πλήρωσε! Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη μας ήττα μετά από 17 θετικά αποτελέσματα με τον Ηρακλή εκτός έδρας.

Η ομάδα πραγματοποίησε εκείνη την Κυριακή ένα από τα χειρότερά της παιχνίδια στη σεζόν και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. 

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους (αρχική εικόνα) ξεκίνησε από ατομική προσπάθεια του Χατζηπαναγή, ο οποίος πάσαρε στον Ζούντμπι, αυτός άφησε την μπάλα στον Βέλλιο και ο τελευταίος από κοντά νίκησε τον Γκιτσιούδη.

Από πλευράς ΠΑΟΚ διασώθηκαν οι Σκαρτάδος, Καραγεωργίου και από τον Ηρακλή ξεχώρισαν οι Ζούντμπι, Αναστασιάδης, Παπαδόπουλος…

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Αλέφαντος): Γκεοργκίεφ, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Δαν., Βακαλόπουλος, Λευκόπουλος, Βέλλιος (72’ Καραΐσκος), Ηλιάδης, Ζούντμπι, Τουτζιάρης (63’ Αδάμου), Χατζηπαναγής, Αναστασιάδης. 

ΠΑΟΚ (Λίμπρεχτς): Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Τσουρέλας (74’ Ιορδανίδης), Σκαρτάδος, Μαυρομάτης, Σίγγας, Μπορμπόκης, Ρουσομάνης, Μπάνον, Αλεξανδρίδης (46’ Παπαϊωάννου), Καρασαββίδης.

Δηλώσεις:

Τάις Λίμπρεχτς: «Έχουμε προβλήματα, έχουμε κενά στην ομάδα λόγω τραυματισμών! Όταν παίζεις με ένα σέντερ μπακ στη θέση του δεξιού μπακ, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα! 

Όταν λείπουν πέντε και έξι παίκτες από μια ομάδα και τυχαίνει όλοι να αγωνίζονται στην ίδια γραμμή, τι μπορούμε να κάνουμε; Και όταν όλοι αυτοί λείπουν από την άμυνα και χάνεις μόνο με 1-0, μπορείς να πεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος;»




* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1987 -1988, τερμάτισε στην 3η θέση έχοντας 39 βαθμούς. Η χρονιά ξεκίνησε με τον Τάις Λίμπρεχτς (10 παιχνίδια) για να συνεχιστεί με τον Μπέλλη (20 παιχνίδια).

Τον Δεκέμβρη, ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Χάρης Σαββίδης, πούλησε πακέτο στον Ολυμπιακό του Κοσκωτά, τους Μπανιώτη - Λίμπρεχτς, εισπράττοντας συνολικά 100.000.000 εκατομμύρια δρχ...

* Η συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: 17 νίκες, 5 ισοπαλίες, 8 ήττες, με τέρματα 60-27. Η νίκη έδινε 2 βαθμούς, η ισοπαλία 1 και η ήττα φυσικά κανέναν!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4