Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Νοεμβρίου 2018

Ήττα σαν φιλοξενούμενος στην ... Τούμπα! (1968)

Σαν σήμερα στις 3/11/1968, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σαν φιλοξενούμενος στην ... Τούμπα τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1968-1969...

Ο Δικέφαλος με τον Γιάνκο Γιανέφσκι στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 23.000 θεατές (21.014 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 3-1...

Αγνώριστος εμφανίστηκε κυριολεκτικά ο ΠΑΟΚ που βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα με τους τυπικά γηπεδούχους να κάνουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να φτάνουν σε μια δίκαια νίκη. 

Μια νίκη για την οποία χειροκροτήθηκαν από όλο το γήπεδο, όταν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φαμέλη, έκαναν τον γύρο του θριάμβου!

Το σκορ άνοιξε ο Καλλιοτζής στο 21ο λεπτό με βολέ (αρχική εικόνα), εκμεταλλευόμενος αδράνεια των Παπαχριστούδη – Μήτρακα! Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές μετά το 25' και αφού στο 30' και στο 35' έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Λάζο, έφτασε στην ισοφάριση στο 42ο λεπτό, με περιπετειώδη τρόπο
Η φάση ξεκίνησε από μακρινή μπαλιά του Σαράφη στον Λάζο, αυτός πάσαρε στον Κούδα, του οποίου το σουτ σταμάτησε με το πόδι ο Φανάρας, στη φάση μπήκε ο Λάζος που έδωσε ωραία μπαλιά και πάλι στον Κούδα, ο οποίος με ξαφνικό γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Μπατάκη να σταματήσει την πορεία της.

Στο 60' ο Κασάπης με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 2-1, για να έρθει στο 74' ο Καλλιοτζής να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Φουντουκίδης, Κούδας, Τερζανίδης και από τον Ηρακλή οι Σεντελίδης, Καλλιοτζής, Νικολούδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι!

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Φανάρας, Μπατάκης, Χαλιαμπάλιας, Σεντελίδης, Νικολούδης, Καφετζής, Φυτίλης, Ζαχαρόπουλος, Ζαφειρίδης, Κασάπης, Καλλιοτζής.

ΠΑΟΚ: Πίρτσος, Μήτρακας, Φουντουκίδης, Παπαχριστούδης, Κατσικάρης, Σαράφης, Μουρατίδης, Λάζος, Λέανδρος (46' Τερζανίδης), Κούδας, Αφεντουλίδης (46' Σιάντσης).

Η βαθμολογία με ... χορηγό!
* Τη σεζόν 1968-69 ο ΠΑΟΚ είχε στον πάγκο του τον Γιουγκοσλάβο Γιάνκο Γιανέφσκι, σημειώνοντας 16 νίκες, 10 ισοπαλίες, 8 ήττες και τερματίζοντας στην 5η θέση.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4