Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Οκτωβρίου 2018

Ντόρτι στον Απόλλωνα ... οι «σαρδέλες» (2007)

Σαν σήμερα στις 28/10/2007, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Απόλλωνα Πόντου σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008...

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, μπροστά σε 6.000 θεατές (4.430 τα εισιτήρια), πήρε μια εύκολη νίκη με 4-1, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, για τις δυνατότητες βέβαια εκείνης της ομάδας, που πέρασε στην ιστορία σαν ομάδα «σαρδελών»!

Τα γκολ του ΠΑΟΚ τα σημείωσαν ο Μελίσσης στο 26' με κεφαλιά, ο Χριστοδουλόπουλος στο 70', ο Σάλμον στο 83' και ο Παντελής Κωνσταντινίδης στο 90'. Για τον Απόλλωνα είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 67' ο Περόνε, μετά από ασίστ του Μπρίτο.
Τα γκολ του ΠΑΟΚ:

26ο λεπτό: O Xαραλάμπους από δεξιά συνδυάστηκε με τον Κωνσταντινίδη, ο Κύπριος κέρδισε μία κόντρα, μπήκε στην περιοχή και έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα, εκεί όπου ο Χρήστος Μελίσσης πήδηξε ψηλά και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

70ό λεπτό: Ο Κωνσταντινίδης με έξυπνο τρόπο απέφυγε τους αμυντικούς του Απόλλωνα Καλαμαριάς από αριστερά, με παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή βρήκε έξυπνα τον επερχόμενο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κόβιτς και έδωσε ξανά το προβάδισμα στο Δικέφαλο.

83ο λεπτό: Ο Ηλιάδης από δεξιά μπήκε στην περιοχή, με παράλληλη συρτή σέντρα βρήκε τον Σάλμον στο ύψος του πρώτου δοκαριού και ο επιθετικός του Δικεφάλου με κοντινό πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το 3-1.

90ό λεπτό: Ο Μπαϊάνο με ωραία προσωπική ενέργεια τρύπησε την άμυνα του Απόλλωνα και βρέθηκε απέναντι από τον Κόβιτς, στην προσπάθειά του να τον ξεπεράσει ανακόπηκε, αλλά η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Κωνσταντινίδη, ο οποίος με αριστερό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι: Μπαϊάνο, Κνολ, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος.

Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντες, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Μπαϊάνο, Μελίσσης, Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Κνολ, Γεωργιάδης, Σάλμον (85' Μουμίν) Βαγγελής (28' Χριστοδουλόπουλος).

Απόλλων Πόντου (Κατσαβάκης): Κόβατς, Αμπονσά (79' Ζαπρόπουλος), Παπαδόπουλος, Σίκοφ (46' Καραλιόπουλος), Κόλτσης, Στάθης (33' Μπρίτο), Γαλανόπουλος, Σπυριδάκης, Φαβάλι, Ουέλινγκτον, Περόνε.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4