Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Οκτωβρίου 2018

Ήττα για τις "σαρδέλες" στο Βικελίδης (2007)

Σαν σήμερα στις 21/10/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη, σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008...

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, μπροστά σε 13.000 θεατές (11.565 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 3-1, σε μια χρονιά η οποία έμεινε στην ιστορία σαν «η χρονιά των σαρδελών». 

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν πέρα για πέρα απογοητευτική και η ήττα ήρθε φυσιολογικά, για έναν ΠΑΟΚ που έδειξε κάκιστο αγωνιστικό προφίλ! 

Προβλημάτισε η επιλογή του Σάντος να παίξει με τον Ορφανό παρτενέρ του Κνολ στο κέντρο της άμυνάς μας, το οποίο έμπαζε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Το φιλμ του αγώνα: 

15' 1-0 ο Κόκε ύστερα από λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας από τον Κνολ. 

30' ΓΚΟΛ ο Μπαλάφας ύστερα από σέντρα στη μεγάλη περιοχή του Άρη. Εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση στη μεγάλη περιοχή ο Μπαλάφας σχεδόν εξ' επαφής έκανε το 1-1. 

57' Ο Κόκε κοντρόλαρε την μπάλα λίγο έξω από τα δεξιά της περιοχής, με πλάτη στον Ορφανό γύρισε και το διαγώνιο σουτ του νίκησε τον Φερνάντες, που όμως δεν έκανε καν προσπάθεια να αποτρέψει το 2-1. 

73' 3-1 Ο Νάτσο Γκαρσία, εντελώς ανενόχλητος με κεφαλιά. 
Οι συνθέσεις: 

Άρης: Χαλκιάς, Αουρέλιο, Ρονάλντο, Παπαδόπουλος, Νέτο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Ιβιτς (71' Σιστόν), Χαβίτο, Κόκε, Κάλβο (85' Βανγκέλι).

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Χαραλάμπους, Μελίσσης, Κνολ, Ορφανός (61' Βρύζας), Λάκης (71' Γεωργιάδης), Χριστοδουλόπουλος (80' Ίλιεφ), Κωνσταντινίδης, Μπαϊάνο, Μπαλάφας, Βαγγελής.

* Η σεζόν 2007-2008 ήταν μια από τις χειρότερες του ΠΑΟΚ από το 2000 και εδώθε... 

Η ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, αλλά με ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων τερμάτισε τελικά 9η και καταϊδρωμένη, ισόβαθμη με τον Ηρακλή στους 35 βαθμούς, άλλους τόσους πίσω από τον πρωταθλητή εκείνης της περιόδου. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4