Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Οκτωβρίου 2018

Πλήρωσε το νωχελικό του β' ημίχρονο! (2006)

Σαν σήμερα στις 1/10/2006, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Απόλλωνα Πόντου, σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του για τελευταία φορά, μπροστά σε 6.000 θεατές (4.892 τα εισιτήρια), αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την ομάδα της Καλαμαριάς, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο 83', με ανάποδο ψαλίδι του Αλμπάν Μπούσι!

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ τίμησε τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, στην 7η επέτειο από εκείνη την αποφράδα μέρα του 1999.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 45ο λεπτό με τον Μπαλάφα που αξιοποίησε την ωραία μπαλιά του Ζαγοράκη στην πλάτη της άμυνας, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα μαχητικό αντίπαλο, καθώς ο Απόλλων πέτυχε την ισοφάριση στο 83', με εντυπωσιακό γκολ του Μπούσι.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόταν από το 78' με παίκτη λιγότερο, καθώς ο διαιτητής Κύρος Βασάρας, έστειλε στα αποδυτήρια τον Μουράφσκι, δείχνοντάς του τη 2η κίτρινη, σε μαρκάρισμά του στον Χαραλαμπίδη. 

Ο Απόλλων γενικά ήταν πιο επικίνδυνος στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ να είναι ακίνδυνος και να μην απειλεί!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Αραμπατζής, Μελίσσης, Μπαρκαουάν, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Ηλιάδης (65' Τσίγκας), Ζαγοράκης (70' Μαλεζάς), Χαραλαμπίδης, Μίετσελ (51' Βαγγελής), Τόργκελε.

Απόλλων Πόντου: Κόβατς, Καραλιόπουλος (51' Γκαϊνταρτζής), Κόλτσης, Αμπονσά, Παπαδόπουλος, Μουράφσκι, Ορφανός, Σαμουηλίδης (46' Γαλανόπουλος), Φαβάλι (71' Μανίκας), Ουέλιγκτον, Μπούσι.

Δηλώσεις:

Ίλιε Ντουμιτρέσκου: «Πρώτα απ' όλα είμαι πολύ στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα γιατί δεν μπορέσαμε να αφιερώσουμε μια νίκη στη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν. Η ευθύνη του αποτελέσματος είναι δική μου. 

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραιτηθώ, αυτές τις μέρες, αν ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος μαζί μου, θα σκεφτώ για 1-2 μέρες και θα δω το μέλλον μου. Έβαλα πολλή καρδιά σ' αυτό τον σύλλογο, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατόν».

Κοσμίν Μπαρκαουάν: «Θέλαμε να κερδίσουμε και να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στα παιδιά που χάθηκαν, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σήμερα αυτοκτονήσαμε εμείς!»

Χρήστος Μελίσσης: «Πολύ κακό το αποτέλεσμα, βάλαμε ένα γκολ στο 45', στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νωθρά. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ και από μια στημένη φάση, από μια αδράνεια, δεχτήκαμε την ισοφάριση».

Στέλιος Ηλιάδης: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε ώστε να κρατήσουμε το σκορ και να το διευρύνουμε ακόμη περισσότερο. Ήμασταν απείθαρχοι, κάναμε πολλά λάθη και δίκαια στο τέλος δεχτήκαμε το γκολ»

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Είναι κρίμα γιατί χάνουμε τους βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Σήμερα η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με δέκα όταν μας ισοφάρισε. Είναι κρίμα, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα, πρέπει να δουλέψουμε και να δούμε τι κάνουμε λάθος».

Μάρτιν Μίεστελ: «Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, στο δεύτερο δεν ξέρω τι πάθαμε! Πανικοβληθήκαμε, δώσαμε την πρωτοβουλία στην Καλαμαριά και σκόραρε. Είναι απίστευτο, άσχημο και λυπηρό για εμάς που δεν κερδίσαμε ένα παιχνίδι σαν και αυτό».

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, της περιόδου 2006-2007, όπως είχε παραταχτεί σε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4