Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Οκτωβρίου 2018

Φτωχό 1-0, λόγω ... αναποτελεσματικότητας! (2016)

Σαν σήμερα στις 16/10/2016, για την 7η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕ Ποντίων Ηρακλής με το φτωχό 1-0...

Μπροστά σε 17.000 και πλέον οπαδούς του ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με γκολ του Ροντρίγκες στο 3ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια έχασε τα άχαστα!
Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο, Μάτος στην άμυνα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή και Ροντρίγκεζ, Αθανασιάδη, Κάμπος στην επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με τον Ροντρίγκες που πήρε την πάσα του Μπίσεσβαρ και εκτέλεσε τον Χουάντερσον με φωτοβολίδα. 
Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν η ομάδα που παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες για να πάει στα αποδυτήρια και με άλλα γκολ υπέρ του.

Μέσα σε ένα τετράλεπτο (15'-19'), ο Κλάους σπατάλησε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες, στην πρώτη περίπτωση η κεφαλιά του πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ που επιχείρησε στο 19'.
Στο 26ο λεπτό, ο Σαραμαντάς, είδε απευθείας κόκκινη αφήνοντας με 10 την ομάδα του, για εξύβριση της επόπτριας...

Στο 39ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Κάνιας, το απέκρουσε σε κόρνερ ο Χουάντερσον και μετά το κόρνερ η κεφαλιά του Μάτος, είχε την ίδια κατάληξη. 
Στο 40ό λεπτό, νέα μεγάλη επέμβαση του Χουάντερσον σε σουτ του Κάμπος, ενώ τέλος στο 45ο λεπτό, είχαμε ένταση στο γήπεδο σε μαρκάρισμα του Κάμπος στον Λάμπρου. Ο Κύζας έδειξε κίτρινη σε Χουάντερσον, Μαλεζά, Ιντζόγλου, Κάμπος.

Οι χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και στην επανάληψη και μάλιστα κάποιες ήταν κάτι παραπάνω από κραυγαλέες. Διαβάστε στη συνέχεια... 

Στο 56ο λεπτό, μεγάλη ευκαιρία με τον Κάνιας που μετά από μπαλιά του Μπίσεσβαρ, βρέθηκε σε καλή θέση σούταρε, αλλά ο Χουάντερσον και πάλι απέκρουσε...
Τρία λεπτά αργότερα, γύρισμα του Κίτσιου, σουτ ο Κλάους στην κίνηση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και σκάει έξω από τη γραμμή... Στο 66ο λεπτό, είχαμε απίστευτο χαμένο τετ α τετ από τον Μπίσεσβαρ και στο 85ο λεπτό τον μιμήθηκε ο Ροντρίγκες! 

Η ομάδα δημιούργησε φάσεις αλλά φάνηκε πως έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων. Με κατοχή στο 77% και 23 τελικές (10 στην εστία) δεν μπορεί να είσαι ευχαριστημένος από την εικόνα του Δικεφάλου!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (46' Κίτσιου), Κρέσπο, Μαλεζάς (46' Βαρέλα), Μάτος, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας (86' Τσίμιροτ), Ροντρίγκες, Κλάους, Κάμπος.

ΑΕ Ποντίων Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Κούρος, Ρούσσος (71' Καραγκούνης), Ιντζόγλου, Πασάς (46' Αγγελόπουλος), Λάμπρου (81' Τσιότρας).

..............................................

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με τον Ηρακλή...
Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:

Για την συνεχιζόμενη δυστοκία της ομάδας: "Αν δούμε τις τελικές σ΄ αυτά τα πέντε παιχνίδια, κάποιες ομάδες δεν τις κάνουν σε όλο το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που κάνει τόσες ευκαιρίες, δείχνει ότι δουλεύει. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είναι η πρώτη φορά. 

Ελπίζω ότι θα στρώσει αυτό, και κάθε δύο τρεις φάσεις, θα βάζουμε ένα γκολ. Νομίζω ότι το καταλαβαίνουν κι οι παίκτες. Δουλεύουμε καθημερινά, αυτό μπορεί να στρώσει μόνο με τη δουλειά".

Για το αν τον προβληματίζει το ότι παρόλο δημιουργεί ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει τα ματς: "Αυτό είχαμε πει και τα προηγούμενα παιχνίδια. Μπορούσαμε να τα καθαρίσουμε πολύ πιο νωρίς. Η ομάδα δουλεύει, κάνει προσπάθεια, κυνηγάει το γκολ σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε και κάποια λάθη χωρίς λόγο, αλλά γι΄ αυτά θα πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες".

Για τους τραυματισμούς Μαλεζά και Λέοβατς: "Γύρισε ο αστράγαλός του, ακόμη δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα λείψει, εξετάσεις θα κάνει αύριο. Ο Λέοβατς είχε ενοχλήσεις και πριν το παιχνίδι στον προσαγωγό, δεν είχε παράπονα, έκανε προπονήσεις κανονικά. Στο ημίχρονο ένιωθε μεγαλύτερη ενόχληση, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και τον κάναμε αλλαγή".

.......................................................

Ο εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε μετά το παιχνίδι...
Αναλυτικά τόνισε:

Για την εικόνα του αγώνα: "Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Όπως είδατε θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει 3-4 γκολ ακόμη Παίξαμε καλά, έχουμε μια καλή ομάδα, στο τέλος δυσκολευτήκαμε γιατί μας πίεσε ο αντίπαλος. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού, στους αγώνες που ακολουθούν να σκοράρουμε περισσότερο".

Για τις πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες: "Μέσα από την προπόνηση όπου δουλεύουμε πολύ στο τελείωμα, μπορεί να δοθεί λύση. Αλλά είναι και θέμα τύχης. Σήμερα πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει από αγώνα σε αγώνα".

Για τη θέση που αγωνίζεται: "Είναι φυσικό για μένα να μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη θέση. Μπορώ να ανταπεξέλθω απολαμβάνω αυτό το ρόλο Θεωρώ πως αυτή είναι η θέση μου. Όσο περνάει ο καιρός θα προσαρμόζομαι περισσότερο. Με βοηθούν οι συμπαίκτες του. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο".

...........................................................

Ο σκόρερ της επικράτησης του Δικεφάλου μετά το παιχνίδι δήλωσε...
Διαβάστε τα όσα είχε πει o Γκάρι Ροντρίγκες:

Για το παιχνίδι: "Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, αυτό μας μένει παρότι δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, συνήθως στην Τούμπα παίζουμε καλύτερα. Φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά τελικά βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το δούμε, τι συμβαίνει και να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια".

Για τις πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες: "Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε και παραπάνω γκολ. Η αλήθεια είναι πως δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Σήμερα κάναμε 20 τελικές και πήραμε τους τρεις βαθμούς, με Ξάνθη το ίδιο αλλά μείναμε στην ισοπαλία. Έχω την πεποίθηση πως θα το διορθώσουμε. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες, είμαστε επιθετικοί. Με την δουλειά και τον καιρό θα έρθουν τα γκολ".

Για τη συνεργασία του με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: "Η αλήθεια είναι πως συνεργαζόμαστε αρκετά καλά όχι μόνο με τον Μπίσεσβαρ αλλά και με τον Λέο και με άλλους παίκτες. Γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ο Ντιέγκο προσθέτει ποιότητα, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και βοηθάει όλη την ομάδα".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4