Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Σεπτεμβρίου 2018

Άδικη ισοπαλία με την Ξάνθη στην Τούμπα (1997)

Σαν σήμερα στις 21/9/1997, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Ξάνθη, σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998 ...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 10.000 θεατές (8.948 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ακριτική ομάδα.
Ο αγώνας διεξήχθη στο μεσοδιάστημα των δύο αναμετρήσεων με την Άρσεναλ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον κορυφαίο του ματς Γιώργο Τουρσουνίδη στο 13', αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση από τον Κυπαρίσση στο 57', με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε από τα δεξιά.
Δοκάρι είχε στο 62' ο Ζουμπούλης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο γνωστός τηλε-κριτικός διαιτησίας Βαρούχας, σε ένα από τα λίγα ματς Α' Εθνικής που σφύριξε στην καριέρα του.
Με το σκορ στο 0-0, ο ρέφερι της αναμέτρησης ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του ΠΑΟΚ, το οποίο κάθε φορά που το βλέπει έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως αντιδρά!
Με την Ξάνθη αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ΠΑΟΚ, όπως ο Βενετίδης, ο Καραγεωργίου, ο Λουτσιάνο, και ο Χάβος και οι οποίοι έφυγαν από την Τούμπα εκείνη τη μέρα σίγουρα ικανοποιημένοι, καθώς πήραν έναν βαθμό που δεν άξιζαν με βάση τις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Κολομπούρδας, Ολιβάρες, Ζαφειρίου, Τασιόπουλος (60' Καπετανόπουλος), Φρατζέσκος, Μαραγκός, Ζαγοράκης (74' Σιδηρόπουλος), Τουρσουνίδης, Βρύζας, Ζουμπούλης (66΄Βελής).

Ξάνθη (Ματζουράκης): Μπούτσεκ, Καραγεωργίου, Κεχαγιάς, Παπαδημητρίου, Βενετίδης, Αντωνίου, Χάβος, Λουτσιάνο (88΄ Πατσατζόγλου), Ζήκος, Άνταμτσικ (79' Σέμπουε), Κυπαρίσσης (89' Τενγκελίδης).

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4