Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Σεπτεμβρίου 2018

Λευκή ισοπαλία με Προοδευτική στην Τούμπα (2003)

Σαν σήμερα στις 21/9/2003, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Προοδευτική, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 7.000 θεατές (6.166 τα εισιτήρια), κόλλησε στο ισόπαλο 0-0, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλά διαβασμένο και επικίνδυνο στην κόντρα!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα, λόγω τιμωρίας του και είδε την ομάδα να έχει την πρωτοβουλία στο α' ημίχρονο, αλλά να μην καταφέρνει να αξιοποιήσει τις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Εγκωμίτη, Σπάσιτς...

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47ο λεπτό το σουτ του Αντωνόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μας, στο 55' ο Εγκωμίτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Τζενάμο, αλλά πλάσαρε άουτ, με τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής να αποκρούει στις καθυστερήσεις το δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη και να χαρίζει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ατματσίδης, Κουτσόπουλος, Βόκολος, Εγκωμίτης, Φουτσίνι, Χάγκαν, Κούτσης (30' Καρυπίδης), Μάρκος, Σπάσιτς (68' Θεοδωρίδης), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης (53' Αμαφούλε).

Προοδευτική (Παπαδόπουλος Σούλης): Τζέναμο, Ανδράλας, Νταγκουνάκης, Πουλόπουλος, Αγγελόπουλος, Μάνγκος, Σιδηρόπουλος, Βιλανάκης, Αντωνόπουλος (85' Κουμεντάκος), Χανιώτης (73' Τσαγκαβέλης), Ζαΐμι.

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27, εξασφαλίζοντας την έξοδό του στα προκριματικά του Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2003-2004.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4