Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλικό ντόρτι επί της ΑΕΛ (1973)

Σαν σήμερα στις 9/9/1973, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ...

Ο Δικέφαλος με τον Λες Σάνον στον πάγκο του πήρε μια εύκολη νίκη επικρατώντας με 4-1, αν και χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί αναπληρωματικοί παίκτες, η απόδοση των οποίων ικανοποίησε.
Η ΑΕΛ φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο δείχνοντας πως είχε μια αξιόλογη ομάδα η οποία μπορούσε να σταθεί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το σκορ άνοιξε στο 23΄ο Παναγής για να σημειώσει το 2-0 στο 39’ ο Παρίδης. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 60’, με τον Μαντζουράκη να ευστοχεί από τα 11 μέτρα, νικώντας τον Χατζηιωάννου στο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Τσολακίδης.
Ο Τσιλιγκιρίδης στο 65’ και ο Ιωσηφίδης στο 69’ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1, υπέρ του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε για κορυφαίους παίκτες του, τους Παρίδη, Αποστολίδη, Καλιφούλη, Τσιλιγκιρίδη, Ασλανίδη.

Από πλευράς ΑΕΛ, διακρίθηκαν οι Χιλ, Καβόλι, Μπούτος
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης (46’ Χατζηιωάννου), Καλιφούλης (46’ Γούναρης), Τσιλιγκιρίδης, Χατζηαντωνίου, Πέλλιος (46’ Καλιφούλης), Αναστασιάδης (46’ Ιωσηφίδης), Παρίδης, Παναγής, Αποστολίδης, Λάζος, Ασλανίδης.

ΑΕΛ: Σαβάλας (46’ Λιαδέλης), Χιλ, Μπούτος, Σεϊταρίδης Μ., Δράμαλης, Λα Πάλμας, Χαριτίδης (46’ Καβόλι), Κυριακίδης (66’ Στεργιάδης), Σεϊταρίδης Δ. (79’ Βαγιέχο), Μαντζουράκης, Παγκαρλιώτας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4