Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλική εφτάρα πριν το ματς στη Λιέγη (1967)

Σαν σήμερα στις 17/9/1967, ο ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό του παιχνίδι στη Λιέγη για το Κύπελλο Εκθέσεων, υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Θερμαϊκό σε φιλικό παιχνίδι...

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Πάγκαλο στον πάγκο του, μπροστά σε 3.000 θεατές, πήρε τη νίκη με το ευρύ 7-2, δείχνοντας πως ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει του σημαντικού αγώνα που είχε να δώσει στις 20/9 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Λιέγη RFC (ήττα με 3-2)

Ο αγώνας ουσιαστικά ήταν μια καλή ευκαιρία για να δοκιμαστεί ο Αφεντουλίδης σαν έξω δεξιά και ο Λάζος σαν έξω αριστερά, καθώς ο Λέανδρος δεν θα ταξίδευε με την υπόλοιπη αποστολή στο Βέλγιο.

Ο Θερμαϊκός δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατός αντίπαλος, καθώς ειδικά στην επανάληψη οι παίκτες του φάνηκαν πολύ κουρασμένοι και απροπόνητοι ως έναν βαθμό. 

Τα γκολ τα σημείωσαν με την παρακάτω σειρά οι: Αφεντουλίδης, Σαράφης, Μπαϊράμης (μείωσε σε 2-1 για τον Θερμαϊκό), Γιακουμής, Εμμανουηλίδης (μείωσε σε 3-2), Παπαχριστούδης, Αφεντουλίδης, Φουντουκίδης, Χαραλαμπίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Καρανταγλίδης (Καζίας), Βασιλειάδης (Μακρής), Θεοφανίδης, Φουντουκίδης, Μακρής (Τάτσης), Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Αφεντουλίδης, Γιακουμής (Χαραλαμπίδης), Σαράφης (Παπαχριστούδης), Λάζος.

Θερμαϊκός: Τσιτλακίδης (Λείρος), Σιώπης Ι, Καρατζάς, Σπαμέζας, Βασσάρας, Παπαστεργίου, Θεοδοσιάδης, Ιωαννίδης (Λάζος), Αλμπάνης (Χατζηφιλίππου), Μπαϊράμης (Αποστολίδης), Εμμανουηλίδης (Σιώπης ΙΙ). 

* Στην αρχική εικόνα, μια σύνθεση της ομάδας του ΠΑΟΚ της περιόδου 1967-1968, στο γήπεδο της Τούμπας. 
Διακρίνονται από τα αριστερά όρθιοι: Θεοφανίδης Αιμίλιος, Βασιλειάδης Απόστολος, Σαββουλίδης Απόστολος, Τάτσης Γιώργος, Φουντουκίδης Αριστοτέλης, Σαράφης Σταύρος. Καθιστοί: Συμεωνίδης Λέανδρος, Χαραλαμπίδης Ουνούφριος, Μουρατίδης Τούλης, Γιακουμής Γιάννης, Αφεντουλίδης Ανέστης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4