Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλική λευκή ισοπαλία στη Ν. Φιλαδέλφεια (1966)

Σαν σήμερα στις 18/9/1966, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1966-1967...

Ο Δικέφαλος του Βορρά με τον Νίκο Πάγκαλο στον πάγκο του, μπροστά σε 25.000 θεατές, πήρε τη λευκή ισοπαλία απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, έχοντας σαν κορυφαία μας γραμμή την άμυνα.

Εκπληκτικό παιχνίδι από τον χαλκέντερο Γιάννη Νικολαΐδη, που κυριολεκτικά εξαφάνισε τον Μίμη Παπαϊωάννου, βγάζοντας off το καλύτερο «γρανάζι» της αθηναϊκής ομάδας, που προερχόταν από επιτυχημένη παρουσία σε τουρνουά στη Νέα Υόρκη, λίγες μέρες νωρίτερα.
Ελάχιστες οι επικίνδυνες φάσεις στο παιχνίδι, με την ΑΕΚ στο 54΄να έχει την καλύτερη. Μετά από κεφαλιά του Παπαϊωάννου ο Μουσελεμίδης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, κατέληξε στον Μαστρακούλη, το σουτ του οποίου πήγε στο κάθετο δοκάρι μας.
Νικολαΐδης, Φουντουκίδης οι καλύτεροι από πλευράς ΠΑΟΚ και από την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι Σοφιανίδης, Μπαλόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Πετράκης, Σοφιανίδης, Βασιλείου, Μπαλόπουλος, Φραγκουδάκης (Σκευοφύλαξ), Σταθόπουλος, Καραφέσκος, Σταματιάδης (Μαστρακούλης), Κυρμιζάς, Παπαϊωάννου, Φιλώτας.

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης, Μήτρακας, Μουρατίδης, Φουντουκίδης, Τάτσης, Νικολαΐδης, Γιακουμής, Κοντογιώργος (Λέανδρος), Χαραλαμπίδης (Θεοφανίδης), Αφεντουλίδης, Βασιλειάδης.

* Στην αρχική εικόνα, μια φάση από το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Συναγερμός στην εστία του Μουσελεμίδη, με τον Παπαϊωάννου να έχει σουτάρει υπό το βλέμμα του Μουρατίδη, στο κέντρο της φάσης ο Κυρμιζάς και στο έδαφος ο Νικολαΐδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4