Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Σεπτεμβρίου 2018

Φτωχή νίκη με 1-0 και με την ψυχή στο στόμα (2006)

Σαν σήμερα στις 16/9/2006, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Εργοτέλη σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Ρουμάνο τεχνικό Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 4.500 θεατές (3.778 τα εισιτήρια), πήρε δύσκολη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 47ο λεπτό ο Κύπριος Κώστας Χαραλαμπίδης με γωνιακό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ήταν το πρώτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (αρχική εικόνα).

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, πήρε δίκαια τη νίκη, καθώς βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ περισσότερες φορές από την κρητική ομάδα. Πάντως η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Κοιλιάρα από καλή θέση να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Fernandes.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε με τρεις επικίνδυνες επιθέσεις από τους Mieciel (κεφαλιά στην κίνηση άουτ), Ηλιάδη (σουτ άουτ) και Torghelle (σουτ άουτ).

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ντουμιτρέσκου διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Σταυρίδη (πρώτο ματς στην Α΄Εθνική), καθώς δεν άφησε τον Χαραλαμπίδη που ξεχύθηκε μόνος προς την άμυνα του Εργοτέλη να τελειώσει τη φάση, σφυρίζοντας τη λήξη της αναμέτρησης!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Fernandes, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Barcauan, Μελίσσης, Ηλιάδης (65' Μαλεζάς), Χαραλαμπίδης, Gonzalez (50 Zegarra), Μπαλάφας, Mieciel, Torghelle.

Εργοτέλης: Posza, Hieblinger, Ζαπρόπουλος, Boyete, Μελισσάς (65' Barcik), Κοιλιάρας (80' Θάνος), Junior, Haxhi, Tasic, Lachtchouk, Nacevski (75' Φραγκόπουλος).

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Χρήστος Μελίσσης: «Πολύ αγχώδης νίκη, χωρίς να πιάσουμε ιδιαίτερα καλή απόδοση, παρόλα αυτά σημασία έχουν για τη συνέχεια οι τρεις βαθμοί και αυτό είναι το μόνο που κρατάμε από το σημερινό ματς».

Κοσμίν Μπαρκαουάν: «Ήταν ένα αγχωτικό και δύσκολο παιχνίδι, όμως τα καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Στέλιος Μαλεζάς: «Δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά ευτυχώς με δύο ευκαιρίες βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι εξάλλου που μετράει στο ποδόσφαιρο».

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Δεν παίξαμε καλά, πρέπει να το πούμε αυτό! Ήμασταν κακοί θα έλεγα, αλλά μερικές φορές σε τέτοια παιχνίδια με κλειστές άμυνες αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι το τελικό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη. Ξέρουμε ότι ο Εργοτέλης είναι μια καλή αμυντικά ομάδα, κλείστηκε πάρα πολύ καλά πίσω, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν παίξαμε καλά! 

Πρέπει να δουλέψουμε γιατί έρχεται ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό (ήττα με 2-1 στις 24/9/2006) και πρέπει αυτό που δεν καταφέραμε στα εκτός έδρας ματς με ΑΕΚ (0-0 στην πρεμιέρα) και Ολυμπιακό (ήττα με 2-0 την 3η αγωνιστική), να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ίλιε Ντουμιτρέσκου: «Δόξα τον Θεό που με μία ενέργεια βάλαμε το γκολ και κερδίσαμε, δεν παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο σήμερα. Πρέπει να δώσω στους παίκτες συγχαρητήρια. Η νίκη ανήκει 100% σε αυτούς που δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και την οργάνωσή τους μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να μην ελέγχαμε το παιχνίδι στο θέμα της κατοχής της μπάλας, αλλά δεν είχε ο αντίπαλος ούτε μια ευκαιρία».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4