Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Αυγούστου 2018

Νίκησε τη Ραπίντ με καινούριους κανονισμούς (1985)


Σαν σήμερα στις 5/8/1985, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τη Ραπίντ Βέννης και τη νίκησε με 4-3, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση...

Στο ματς εφαρμόστηκαν καινούριοι κανονισμοί, τους οποίους προσπαθούσαν να εφαρμόσουν οι Αυστριακοί στο πρωτάθλημά τους και έτσι οι ομάδες αγωνίστηκαν με 10 παίκτες, ενώ δεν υπήρχε στο παιχνίδι οφ σάιντ!

Η Ραπίντ άνοιξε το σκορ στο 1
ο μόλις λεπτό με σουτ επιθετικού της, ο Κρανκλ έσκυψε αφήνοντας την μπάλα να περάσει, μια κίνηση που αιφνιδίασε τον Τερζή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει!

Στο 30', ο Κρανκλ με ατομική προσπάθεια σημείωσε το 2-0, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, Σίγγας – Αλεξανδρίδης συνδυάστηκαν, η μπάλα έφτασε στον Καρασαββίδη και αυτός μείωσε σε 2-1.

Στο 41ο λεπτό ο Βασιλάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ορφανός με εκπληκτικό εναέριο, γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κρανκλ εκτέλεσε πέναλτι με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι μας!

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Κωστίκος στο 48' μετά από κόρνερ του Πίττα σημείωσε το 3-2 δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά στο ματς.

Στο 64' ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να κερδίσει πέναλτι και ο Σκαρτάδος ευστοχώντας από τα 11 μέτρα, σημείωσε το 4-2, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-3 στο 87
ο λεπτό από τον Κρανκλ.

Από τον εξαιρετικό ΠΑΟΚ δεν υπήρχε υστερήσας, ένα κλικ όμως πιο πάνω από τους υπόλοιπους σε απόδοση ήταν οι Πίττας, Ορφανός, Τερζής.

Η σύνθεση του Δικεφάλου (10άδα): Τερζής, Τσουρέλας, Σίγγας, Μπανιώτης (58' Μαυρομάτης), Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης (46' Πίττας), Βασιλάκος (46' Κωστίκος), Ορφανός, Πάπριτσα, Καρασαββίδης (46' Ιορδανίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4