Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Αυγούστου 2018

Νίκη στο φιλικό με την Ίντερ Μπρατισλάβας (1999)


Σαν σήμερα στις 4/8/1999, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Ίντερ Μπρατισλάβας, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, που έγινε παρουσία 7.000 θεατών...

Λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της ολλανδικής Αϊντχόφεν (27/7/1999), ο Δικέφαλος πέτυχε το ίδιο σκορ απέναντι στην Ίντερ Μπρατισλάβας αυτή τη φορά δείχνοντας πως ήταν σε καλό δρόμο...

Παρά τις απουσίες των Γεωργιάδη, Σάμπρι, Βαλέντσια και Φρατζέσκου, οι παίκτες του Άρι Χάαν έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Νίκο Φρούσο, με τον τεχνικό της ομάδας να έχει την ευκαιρία να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, κυρίως στην άμυνά μας.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο 45λεπτο, με τον Πάβλικ στο 21' και τον Κούσαλικ στο 39'. Ο ΠΑΟΚ έχασε μια διπλή ευκαιρία στο 25' με τους Μαχαιρίδη και Βρύζα, ενώ στο 35' ο Φρούσος με ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ.
Λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο, στο 43', ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0 στο 87', όταν ο Βενετίδης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Φρούσος νικώντας τον Βαρτάλσκι.

Νωρίτερα, ο Κατσιαμπής στο 51' και 57', καθώς και ο Καφές στο 72' είχαν τη δυνατότητα να σκοράρουν, αλλά σπατάλησαν τις καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Η Ίντερ έφυγε από την Τούμπα με ... απώλειες, καθώς στη ροή του αγώνα, έχασε λόγω τραυματισμού τους Τζινέτζε και Κρέγι.

Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Μπάντοβιτς (46' Χασιώτης), Βανετίδης, Κατσαμπής, Ντόλμπεργκ, Μαχαιρίδης (46' Νάγκμπε), Μαραγκός (46' Καραδήμος), Κωνσταντινίδης (70' Ζαφειρίου), Βρύζας (70' Σαλπιγγίδης), Τουρσουνίδης (46' Καφές), Φρούσος.

Ίντερ Μπρατισλάβας: Χιλ (46' Βαρτάλσκι), Κισόφσκι (46' Τζινέτζε – 56' Κισόφσκι), Σουκάλκο, Γκέριτς (46' Κρένκο), Π. Νέμεθ, Τόμοφσικ (46' Πίντε), Κράντοσβιλ, Πάβλικ (46' Σ. Νέμεθ), Κρούσαλικ (46' Κρέγι), Περνίς (46' Λάλικ), Σέβελα.

Δηλώσεις:

Άρι Χάαν:
«Νομίζω ότι πάμε καλά. Τα παιδιά δείχνουν βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Όλο το βάρος πέφτει τώρα στο δέσιμο της ομάδας κάτι που θα έρει μέσα από τα φιλικά και τα παιχνίδια του Κυπέλλου. 
 
Με ευχαριστεί η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες και περιμένω να ενσωματωθούν με την ομάδα και αυτοί που λείπουν. Πιστεύω ότι ευχαριστήσαμε τον κόσμο με την εμφάνισή μας, αλλά σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Νίκος Φρούσος: «Αν και είχαμε αρκετές ελλείψεις δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα όπως είναι η Ίντερ Μπρατισλάβας. Σε ότι αφορά εμένα, κάθε μέρα που περνάει, εγκλιματίζομαι όλο και περισσότερο με την ομάδα και σύντομα θα τη βοηθήσω ακόμη περισσότερο. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημά του».

Στέλιος Βενετίδης: «Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαστε καθ' όλα έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα».

* Στην αρχική εικόνα, ο Τάσος Κατσαμπής σε μια προσπάθειά του.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4