Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Αυγούστου 2018

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανησυχεί» (1982)

Σαν σήμερα στις 12/8/1982, ο τύπος της εποχής φιλοξενούσε δηλώσεις του Γιώργου Κούδα, στις οποίες αναφερόταν στην προετοιμασία του Δικεφάλου, το βασικό στάδιο της οποίας είχε πραγματοποιηθεί στην (τότε) Δυτική Γερμανία...

Αναλυτικά τα όσα είχε πει:
«Μπορώ να πω ότι η φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ ήταν καλή, δυνατή και κουραστική. Σκεφτείτε ότι μόνο την τελευταία μέρα στη Γερμανία, τρέξαμε σε ένα δάσος τόση ώρα που αποκλείεται να ήταν η απόσταση που διανύσαμε μόνο 20 χιλιόμετρα, όπως μας είπαν. Τρέχαμε συνεχώς επί ώρες...»

Και συνέχισε: «Το περιβάλλον που έγινε η προετοιμασία ήταν πολύ ευχάριστο και οι συνθήκες ιδανικές. Δεν είχαμε προβλήματα εκτός από μικροτραυματισμούς. Στα φιλικά παιχνίδια, πήραμε αυτά που θέλαμε. Η ήττα με 5-0 από την Μπόχουμ μην εκπλήσσει κανέναν. 

Ήμασταν πολύ κουρασμένοι και σφιχτοί σε αυτό το ματς και δεν μπορούσαμε ούτε τα πόδια μας να πάρουμε. Πιστεύω πως σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και σε άλλη χρονική περίοδο η νίκη θα ήταν δική μας. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανησυχεί».
Όσο για τη συνέχεια: «Αναμφίβολα είμαστε κουρασμένοι. Θα χρειαστούν ίσως μερικές μέρες για να ξεπεράσουμε αυτήν την ένταση της προετοιμασίας. Γι' αυτό άλλωστε θα δώσουμε τώρα μερικά φιλικά παιχνίδια. 

Όμως μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σοσό, θα είμαστε πανέτοιμοι. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4