Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Αυγούστου 2018

Φιλικό διπλό στην Έδεσσα (1988)

Σαν σήμερα στις 12/8/1988, ο ΠΑΟΚ έδωσε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Εδεσσαϊκό, με το οποίο εγκαινιάστηκε ο χορτοτάπητας του γηπέδου της ομάδας της πόλης των καταρρακτών...
 
 Ο Δικέφαλος, μπροστά σε 2.500 θεατές πήρε τη νίκη με 1-2, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Μάικ Σμολ στο 43' και ο Ιορδανίδης στο 51'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 86' με τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 44' είχαν δοκάρι με τον Σταφυλίδη.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Εδεσσαϊκό να κυριαρχεί στο πρώτο (εντυπωσίασαν οι νέοι του παίκτες!) και ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη.
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Σμολ, Μαλιούφας, Καρασαββίδης και από τον Εδεσσαϊκό οι Τομπάζης, Παππάς, Ζουμπούλης, Σταφυλίδης.

Οι συνθέσεις:

Εδεσσαϊκός:
Μιχαηλίδης, Κότσυφας, Τομπάζης (46' Χαραλάμπους), Σιαμπάκος, Αλεξίου (55' Παπαδόπουλος), Σταφυλίδης, Ζουμπούλης, Μεσημερλής, Χατζηλαμπρινός, Αλεξανδρίδης (46' Παυλίδης), Σαχινίδης, Παππάς.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μαυρέας, Μήτογλου, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Σμολ, Φερνάντο, Καρασαββίδης.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Τερζής, Ρουσομάνης, Σίγγας, Τσιπλάκης, Τσουρέλας, Τριανταφυλλίδης, Λεοντιάδης, Αναστασιάδης, Τουρσουνίδης, Ιορδανίδης, Καραλίδης.

Ήταν οι μέρες που άπαντες στον ΠΑΟΚ σκεφτόταν τα παιχνίδια με την ιταλική Νάπολι που πλησίαζαν και αποτελούσαν τεράστια πρόκληση για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας!

Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1988-1989. 
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Μαυρέας, Φερνάντο, Γκιτσιούδης, Μήτογλου, Σμολ. Καθιστοί: Καραγεωργίου, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4