Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Αυγούστου 2018

3η σερί ήττα στα φιλικά της προετοιμασίας (1957)

Σαν σήμερα στις 13/8/1957, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Σιντριβάνι, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον Άρη και η τετραετία της «Χρυσής εποχής», είχε αρχίσει να μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...


Ήταν το τρίτο φιλικό της ομάδας εκείνο το διάστημα, καθώς είχαν προηγηθεί δύο φιλικές εντός έδρας ήττες από τον Ηρακλή. Η πρώτη στις 2/8/1957 (0-2) και η δεύτερη στις 10/8/1957 (1-3).

Στο παιχνίδι που έγινε σαν σήμερα 13/8/1957, ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-2, δείχνοντας πως η χρονιά που είχε μπροστά του θα ήταν μια δύσκολη και μεταβατική σεζόν, παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες, πολλοί από τους οποίους δεν ήταν βασικοί!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 17' με τον Καρασαββίδη, για να έρθει ο ίδιος, τρία λεπτά πριν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης (87') από τον διαιτητή Παναγιωτίδη, να κάνει το 0-2. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στο 90' με τον Λάππα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πρόγιος, Ζεμπίλας, Κωστής, Πελαγίδης, Λάππας, Τσίντογλου, Λαδόπουλος, Τσακιρίδης, Παπαευστρατίου, Ράπτης, Κονταξής. Έπαιξαν ακόμη οι: Λύμπος, Κατικαρίδης, Παρασίδης, Καραντζάς.

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1957-1958
Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Λύμπος, Κουιρουκίδης, Κεμανίδης, Καλογιάννης, Πετρίδης, Γεντζής. Καθιστοί: Καμαλακίδης, Παπαϊωάννου, Λέανδρος, Χαβανίδης, Χασιώτης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4