Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Μαΐου 2018

Φιλικό διπλό με χατ τρικ του Αναστασιάδη (1976)

Σαν σήμερα στις 26/5/1976, ο πρωταθλητής της περιόδου 1975-1976, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο τον Απόλλωνα Λεμεσού ...

Ο Δικέφαλος έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα στις 23/5/1976, με το διπλό (0-4) στο Καραϊσκάκη επί του Εθνικού, δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ταξίδεψε στη μεγαλόνησο για να δώσει το φιλικό με τον Απόλλωνα.

Οι Πρωταθλητές μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές, πήραν τη νίκη επικρατώντας με 0-3, χάρη σε τέρματα που σημείωσε στην επανάληψη ο Άγγελος Αναστασιάδης. Το σκορ άνοιξε στο 65', δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 και στο 85' το τελικό 0-3.
Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή σε όλη την αναμέτρηση, όμως οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο δε μεταφράστηκαν σε κάποιο γκολ.

Οι αλλαγές του Γκιούλα Λόραντ βοήθησαν την ομάδα δίνοντάς της νέα πνοή στην επανάληψη, με τους Κύπριους φιλάθλους να καταχειροκροτούν στο τέλος της αναμέτρησης τον ΠΑΟΚ για την εμφάνισή του.
Οι συνθέσεις:

Απόλλων Λεμεσού: Λάμπρου, Αριστείδου (80' Βέβης), Κυριακίδης, Αγιομαμίτης, Βασιλείου, Μοράρης, Γιαγκουδάκης (87' Χρυσοστόμου), Γενάρης, Γεωργίου, Πολίτης (65' Δημητρίου), Παναγίδης.

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης, Πέλλιος, Φουντουκίδης (46' Καπουσούζης), Ιωσηφίδης, Αναστασιάδης, Σαράφης (46' Ορφανός), Αποστολίδης (46' Βούλγαρης), Κερμανίδης, Κούδας, Γκουερίνο.
Η αποστολή του Δικεφάλου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη την επόμενη μέρα (27/5) και στο αεροδρόμιο τής επιφυλάχθηκε υποδοχή από 2.000 οπαδούς (οι περισσότεροι από τον Κεντρικό Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ) που βρέθηκαν εκεί και αποθέωσαν τους παίκτες για το 0-4 επί του Εθνικού.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4