Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Μαρτίου 2018

Νίκη με αποδοκιμασίες κατά του "οικοδόμου" (2007)

Σαν σήμερα στις 10/3/2007, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα το Αιγάλεω, σε παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερα και ήταν ανύπαρκτος επιθετικά σε όλο το 90λεπτο.

Στο 18’ και ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έλεγχε το παιχνίδι από το πρώτο του λεπτό, άνοιξε το σκορ με τον Ηλία Χαραλάμπους, που με αριστερό σουτ νίκησε τον Γιάννου, αναγκάζοντας τον Κασναφέρη να δείξει σέντρα.

Στο 25', ο Αραμπατζής βρήκε τον Τόργκελε στην περιοχή, όμως το σουτ του έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Γιάννου. 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45'+) ο Ζαγοράκης έκλεψε την μπάλα, έκανε σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Κωνσταντινίδης με προβολή (με τη βοήθεια του Γιάννου και του κάθετου δοκαριού) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0

Στο 61' ο Μουμίν τροφοδότησε τον Μίετσελ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιάννου, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Γεωργιάδη έξω από την περιοχή, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αιγάλεω.

Στο επόμενο λεπτό (62'), ο Μίετσελ έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Τόργκελε πήρε την κεφαλιά, όμως ο Γιάννου απομάκρυνε την μπάλα με εκπληκτική απόκρουση. 

Στο 70’ ο Τόργκελε έπιασε γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 75', μπήκε σαν αλλαγή στο ματς ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Γεωργιάδη, με την Τούμπα να τον αποδοκιμάζει μετά τη στάση του παίκτη επιστρέφοντας από το Λίβερπουλ, όπου είχε πάει να δοκιμαστεί και την επική δήλωσή του: "Καλύτερα να πάω στην οικοδομή να δουλέψω παρά να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ".
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Παράσχος): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Χαραλάμπους, Μελίσσης, Μπαρκαουάν, Γεωργιάδης (75' Χριστοδουλόπουλος), Κωνσταντινίδης, Ζαγοράκης (82' Μαλεζάς), Μπαλάφας (60' Μουμίν), Τόργκελε, Μίετσελ. 

Αιγάλεω (Στέλιος Πούλος): Γιάννου, Παπουτσής, Ποπόφ (73' Γιάντσετιτς), Ψωμάς, Σίμανεκ, Μουστόγιαννης, Εντουσέι, Σκοπελίτης, Όμο (67' Τσάτσος), Τσέζαρεκ, Νικολόπουλος (57' Τουρνάς). 

Δηλώσεις:

Κοσμίν Μπαρκαουάν: "Είναι πολύ σημαντικό το ότι επιστρέψαμε στις επιτυχίες και πήραμε τους τρεις σπουδαίους βαθμούς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που ζητούν οι φίλαθλοί μας, μα εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Νομίζω ότι οι άσχημες μέρες πέρασαν".

Σαντόρ Τόργκελε: "Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει παραπάνω. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο, έχασα πολλές κι εγώ! Όμως το σημαντικότερο είναι η νίκη".

Γιώργος Παράσχος: "Νομίζω ότι μετά από αρκετό καιρό η νίκη μας συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση. Όταν είμαστε κομπλέ και έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ακόμη καλύτερη εικόνα και να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. 

Δυστυχώς για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατορθώσαμε να κερδίσουμε κάποιο πέναλτι (!), είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα, ελπίζω τουλάχιστον στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια που απομένουν να μπορέσουμε να πετύχουμε και αυτό τον στόχο!. Πιστεύω πως η δεύτερη ανατροπή του Κωνσταντινίδη ήταν πεντακάθαρο πέναλτι. 

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, κατ' εμέ -παρότι είμαι πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα- είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και είναι λυπηρό έστω και αν έκανε κάποιο λάθος να έχει αυτήν την αντιμετώπιση από τον κόσμο".

Χρήστος Μελίσσης: "Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια, έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια στα οποία θα πάμε για τη νίκη".

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4